притисни ентер »

Први фотографии од новиот Land Rover Defender
Први фотографии од новиот Land Rover Defender

Први фотографии од новиот Land Rover Defender

Целосно новиот Defender го менува класичниот модел кој престана да се произведува пред три години. Land Rover пред неколку години одлучи да го прекине производствто на класичниот Defender и да им понуди на купувачите значително модернизирана верзија која и натаму ќе има одлични теренски карактеристики типични за претходниците. Целосно новиот модел

Старата школа во ново пакување: Land Rover го претстави Defender

Старата школа во ново пакување: Land Rover го претстави Defender

Новиот Defender доаѓа на местото на класичниот модел што Land Rover престана да го произведува пред три години. Стариот Defender замина во легендите во 2016 година, кога по речиси седум децении заврши сериското производство на возилата кои од нивното создавање до самиот крај имаа препознатлив „коцкаст“ изглед, со повремено рестилизирање на каросеријата

Легендата се враќа, пристигна новиот Дефендер

Легендата се враќа, пристигна новиот Дефендер

Стариот Дефендер замина во легендите во 2016-та која после седум децении е завршено сериското производство на возилото кое од своето настанување па до крај имаше препознатлив „коцкаст “ изглед, со повремени промени во каросеријата. Ленд Ровер пред неколку години сепак одлучи да прекине да го произведува класичниот Дефендер и на купувачите да им понуди

Франкфурт 2019: Land Rover со долго очекуваниот Defender

Франкфурт 2019: Land Rover со долго очекуваниот Defender

Поминаа три и пол години откако Land Rover го прекина производството на Defender по 68 години континуирано производство, но сега и off-road иконата прави кам-бек за да им парира на конкурентите Веќе неколку години бевме сведоци на кампањата на Land Rover со која го најавуваше овој модел. Се започна во 2011 година со концептот DC100, па слободно ќе

ПРЕМИЕРА: По децении и децении – добиваме целосно нов Land Rover Defender!

ПРЕМИЕРА: По децении и децении – добиваме целосно нов Land Rover Defender!

Легендарниот Land Rover Defender конечно пристигна во 21-виот век  – и барем по она кое го гледаме, чекањето се исплатеше! Една од најлегендарните и најпрепознатливие форми во светот на автомобилите е токму онаа на Land Rover Defender. Конечно, по декади и декади, и милиони продадени примероци Land Rover го донесе Defender во 21-виот век. Интерната

Враќањето на легендата: Пристигна новиот Land Rover Defender

Враќањето на легендата: Пристигна новиот Land Rover Defender

Целосно новиот Defender го менува класичниот модел кој престана да се произведува пред три години. Стариот Defender замина во историјата во 2016-та година кога после речиси седум децении беше ставен крај на сериското производство на џипот кој од самите почетоци беше препознатлив по „коцкестиот“ изглед, со повремени рестилизации на каросеријата. Land

Новиот ленд ровер дифендер е модерен теренец со напредна технологија

Новиот ленд ровер дифендер е модерен теренец со напредна технологија

Целосно новиот дифендер го менува класичниот модел кој престана да се произведува пред три години. Целосно новиот дифендер го менува класичниот модел кој престана да се произведува пред три години. Стариот дифендер замина во легендите во 2016 кога по речиси седум децении заврши сериското производство на возилото кое од своето создавање па до крајот

Легендата се враќа: Премиера за новиот Land Rover Defender / МЕГА ФОТО+ВИДЕО ГАЛЕРИЈА

Легендата се враќа: Премиера за новиот Land Rover Defender / МЕГА ФОТО+ВИДЕО ГАЛЕРИЈА

Стариот Defender замина во легендите во 2016 година кога, по скоро седум децении, заврши сериското производство на возилото, кое од своето основање до крајот имаше препознатлив коцкест изглед, со повремени рестилизации на телото. Land Rover пред неколку години реши да го запре производството на класичниот Defender и на своите клиенти да им понуди значително