притисни ентер »

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше
Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Once again, the British media is clutching onto outdated royal protocol to

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Додека тие положуваа венци на спомениците, Брижит и подаде рака на кралицата,

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Once again, the British media is clutching onto outdated royal protocol to

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни … (Видео) Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше Прочитај повеќе » Текстот (Видео) Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Once again, the British media is clutching onto outdated royal protocol to

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

Брижит Макрон сакаше да ја фати за рака кралицата Камила, таа ја игнорираше

На социјалните мрежи се прошири видео на кое се гледаат Брижит Макрон, сопругата на францускиот претседател и кралицата Камила. Видеото е создадено на 6 јуни кога Камила се појави на обележувањето на Денот Д во Нормандија, Франција, во друштво на сопругата на Емануел Макрон. Додека тие положуваа венци на спомениците, Брижит и подаде рака на кралицата,