притисни ентер »

Три грчки острови што вреди да ги посетите, а не се Миконос, Крф и Санторини
Три грчки острови што вреди да ги посетите, а не се Миконос, Крф и Санторини

Три грчки острови што вреди да ги посетите, а не се Миконос, Крф и Санторини

Доколку допрва размислувате за одмор и не сте сигурни каде би оделе, ние денеска имаме неколку нови предлози, односно места кои не се толку „извикани“, а се егзотични и немаат толку метеж, ако на врвот на приоритети ви е спокојот и вистинскиот одмор. Се работи за острови во Грција, а не се популарните Миконос, Крф и Санторини, туку се поинтимни места