притисни ентер »

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог
Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог

Би се вратил на суштината, а суштината е дека и Македонците и Албанците и Турците и Србите и Власите и Бошњаците и Ромите лошо живеат, тешко живеат. Да се фокусираме на тие проблеми, да ги решаваме проблемите на граѓаните. Да не создаваме нови поделби и да не создаваме нова поларизација која што никому не му оди во прилог“, ова го истакна претседателот

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да се фокусираме на решавање на проблемите на граѓаните

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да се фокусираме на решавање на проблемите на граѓаните

Јас би се вратил на суштината, а суштината е дека и Македонците и Албанците и Турците и Србите и Власите и Бошњаците и Ромите лошо живеат, тешко живеат. Да се фокусираме на тие проблеми, да ги решаваме проблемите на граѓаните. Да не создаваме нови поделби и да не создаваме нова поларизација која што никому не му оди во прилог, вака претседателот на

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог

Јас би се вратил на суштината, а суштината е дека и Македонците и Албанците и Турците и Србите и Власите и Бошњаците и Ромите лошо живеат, тешко живеат. Да се фокусираме на тие проблеми, да ги решаваме проблемите на граѓаните. Да не создаваме нови поделби и да не создаваме нова поларизација која што никому не му оди во прилог, вака претседателот на

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да се фокусираме на решавање на проблемите на граѓаните и да не создаваме нови поделби

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да се фокусираме на решавање на проблемите на граѓаните и да не создаваме нови поделби

Јас би се вратил на суштината, а суштината е дека и Македонците и Албанците и Турците и Србите и Власите и Бошњаците и Ромите лошо живеат, тешко живеат. Да се фокусираме на тие проблеми, да ги решаваме проблемите на граѓаните. Да не создаваме нови поделби и да не создаваме нова поларизација која што никому не му оди во прилог, вака претседателот на

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да се фокусираме на решавање на проблемите на граѓаните и да не создаваме нови поделби

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да се фокусираме на решавање на проблемите на граѓаните и да не создаваме нови поделби

,/center> Јас би се вратил на суштината, а суштината е дека и Македонците и Албанците и Турците и Србите и Власите и Бошњаците и Ромите лошо живеат, тешко живеат. Да се фокусираме на тие проблеми, да ги решаваме проблемите на граѓаните. Да не создаваме нови поделби и да не создаваме нова поларизација која што никому не му оди во прилог, вака претседателот

Не Европа и на светот не им треба уште една Босна на Балканот, кажа Мицкоски

Не Европа и на светот не им треба уште една Босна на Балканот, кажа Мицкоски

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски смета дека темата на евентуалната лидерска средба треба да бидат актуелните проблеми во однос на економската состојба и ниските приходи на граѓаните. Во врска со барањето од партијата Беса, за промена на уставната формулација 20% во Уставот, Мицкоски појасни дека пострашно било формирањето на дводомен парламент

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог

„Јас би се вратил на суштината, а суштината е дека и Македонците и Албанците и Турците и Србите и Власите и Бошњаците и Ромите лошо живеат, тешко живеат. Да се фокусираме на тие проблеми, да ги решаваме проблемите на граѓаните. Да не создаваме нови поделби и да не создаваме нова поларизација која што никому не му оди во прилог“, кажа претседателот

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог

Мицкоски за тргање „20%“ од Уставот: Да не создаваме нови поделби кои никому не му одат во прилог

Би се вратил на суштината, а суштината е дека и Македонците и Албанците и Турците и Србите и Власите и Бошњаците и Ромите лошо живеат, тешко живеат. Да се фокусираме на тие проблеми, да ги решаваме проблемите на граѓаните. Да не создаваме нови поделби и да не создаваме нова поларизација која што никому не му оди во прилог“, ова го истакна претседателот