притисни ентер »

Пенелопе Круз: Отсекогаш сакав да бидам мајка
Пенелопе Круз: Отсекогаш сакав да бидам мајка

Пенелопе Круз: Отсекогаш сакав да бидам мајка

Пенелопе Круз ги подигна завесите пред нејзиниот личен живот и раскажува како е да се биде мајка и жена во модерната филмска индустрија за новиот број на Мари Клер САД. Актерката застана на насловната страница за февруари 2019 година, претставувајќи се во палто од Шанел твид и блескав накит. Внатрешната фотосесија ја открива нејзината способност да