притисни ентер »

Македонија за Северна Македонија
Македонија за Северна Македонија

Македонија за Северна Македонија

Гласањето за уставните измени во македонското Собрание е вест која ја пренесуваат најголемиот дел од германските електронски и печатени медиуми. Притоа се обрнува внимание на она што претстои во Грција. Медиумите на германски јазик опширно известуваат за вчерашната седница на македонското Собрание и го пренесуваат честитките кои на адреса на Скопје

Македонија за Северна Македонија

Македонија за Северна Македонија

Гласањето за уставните измени во македонското Собрание е вест која ја пренесуваат најголемиот дел од германските електронски и печатени медиуми. Притоа се обрнува внимание на она што претстои во Грција. Македонскиот премиер Заев ги поздравува новинарите во собраниската сала по гласањето за уставните измени (11.01.2019) Медиумите на германски јазик