притисни ентер »

Тажна животна приказна на ѕвезда на турските серии: После тежок развод свршеникот ја оставил пред олтар!
Тажна животна приказна на ѕвезда на турските серии: После тежок развод свршеникот ја оставил пред олтар!

Тажна животна приказна на ѕвезда на турските серии: После тежок развод свршеникот ја оставил пред олтар!

Кога не е на снимање таа се наоѓа во некој од азилите за напуштени миленици бидејќи ги обожува животните. Асли Енвер публиката од овие простори ја запознала како Суреја во серијата „Истанбулска невеста“ што и е една од најголемите улоги во кариерата. Глумицата со кипарско потекло има 34. години, а веќе е меѓу најпопуларните турски глумици на сите времиња