притисни ентер »

Што се случува кога дрон ќе прелета над гладни тигри
Што се случува кога дрон ќе прелета над гладни тигри

Што се случува кога дрон ќе прелета над гладни тигри

Неверојатна снимка на сибирски тигри во кинеската провинција Heilongjiang покажува момент кога тигри успеваат да фатат и да уништат дрон. Љубопитните големи тигри беа собрани и го чекаа моментот да го соборат дронот. Откако им успеа првиот чекор потоа го искршија на парчиња, па дури и го џвакаа моторот, кој на крајот почна да гори. Сепак, дронот успеа