притисни ентер »

5 преубави места во Европа кои можете да ги посетите оваа есен
5 преубави места во Европа кои можете да ги посетите оваа есен

5 преубави места во Европа кои можете да ги посетите оваа есен

Иако пандемијата влијае врз нашиот вообичаен начин на патување, така што денес ни треба посебна подготовка за да се чувствуваме безбедно на саканата дестинација, сепак, и тоа е остварливо. Туристичката сезона веќе не е во полн ек, но од друга страна, есента е идеално време за нови познанства па и за патувања: во топлите есенски денови можете мирно