притисни ентер »

РСБСП: Возачите на електрични тротинети да ги почитуваат сообраќајните правила
РСБСП: Возачите на електрични тротинети да ги почитуваат сообраќајните правила

РСБСП: Возачите на електрични тротинети да ги почитуваат сообраќајните правила

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) апелира до возачите на електрични тротинети да ги почитуваат правилата и прописите во сообраќајот, заради нивната и безбедноста на другите учесници во сообраќајот. Поради се почестото присуство на електрични тротинети на улиците во Скопје и во другите градови, РСБСП во соопштение

РСБСП советува кој, каде и каде може да вози електричен тротинет и електромобил

РСБСП советува кој, каде и каде може да вози електричен тротинет и електромобил

Електричните тротинети и електромобилноста се нешто ново, нешто што е во тренд, нешто популарно и актуелно. Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата советува кој, како и каде може да ги управува. Електричните тротинети и електромобилноста се нешто ново, нешто што е во тренд, нешто популарно и актуелно. Републичкиот совет за безбедност

РСБСП: " Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет? "

РСБСП: " Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет? "

Пред само една година, електричните тротинети ги гледавме како туристичка атракција во големите европски  метрополи, а денес тие се веќе тука и присутни се на улиците, тротоарите, велосипедските патеки во Скопје и во другите градови.  Нивното присуство во сообраќајот носи многу придобивки, отвара многу алтернативи за надминување на проблемот со сообраќајниот

Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет?

Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет?

Електричните тротинети и електромобилноста се нешто ново, нешто што е во тренд, нешто популарно и актуелно.Пред само една година, електричните тротинети ги гледавме како туристичка атракција во големите европски метрополи, а денес тие се веќе тука и присутни се на улиците, тротоарите, велосипедските патеки во Скопје и во другите градови. Нивното присуство

РСБСП: Возачите на електрични тротинети да ги почитуваат сообраќајните правила

РСБСП: Возачите на електрични тротинети да ги почитуваат сообраќајните правила

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) апелира до возачите на електрични тротинети да ги почитуваат правилата и прописите во сообраќајот, заради нивната и безбедноста на другите учесници во  сообраќајот. Поради се почестото присуство на електрични тротинети на улиците во Скопје и во другите градови, РСБСП во соопштение

Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет?

Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет?

Електричните тротинети и електромобилноста се нешто ново, нешто што е во тренд, нешто популарно и актуелно.Пред само една година, електричните тротинети ги гледавме како туристичка атракција во големите европски  метрополи, а денес тие се веќе тука и присутни се на улиците, тротоарите, велосипедските патеки во Скопје и во другите градови – наведуваат

РСБСП: Возачите на електрични тротинети да ги почитуваат сообраќајните правила

РСБСП: Возачите на електрични тротинети да ги почитуваат сообраќајните правила

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) апелира до возачите на електрични тротинети да ги почитуваат правилата и прописите во сообраќајот, заради нивната и безбедноста на другите учесници во  сообраќајот. Поради се почестото присуство на електрични тротинети на улиците во Скопје и во другите градови, РСБСП во соопштение

РСБСП: Кој, како, кога и каде може да управува е-тротинет

РСБСП: Кој, како, кога и каде може да управува е-тротинет

Ако пред само една година, електричните тротинети ги гледавме како туристичка атракција во големите европски метрополи, а денес тие се веќе тука и присутни се на улиците, тротоарите, велосипедските патеки во Скопје и во другите градови. Нивното присуство во сообраќајот носи многу придобивки, отвара многу алтернативи за надминување на проблемот со сообраќајниот

РСБСП: Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет?

РСБСП: Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет?

Електричните тротинети и електромобилноста се нешто ново, нешто што е во тренд, нешто популарно и актуелно. Пред само една година, електричните тротинети ги гледавме како туристичка атракција во големите европски метрополи, а денес тие се веќе тука и присутни се на улиците, тротоарите, велосипедските патеки во Скопје и во другите градови. Нивното

Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет?

Кој, како, кога, и каде може да управува електричен тротинет?

Електричните тротинети и електромобилноста се нешто ново, нешто што е во тренд, нешто популарно и актуелно.Пред само една година, електричните тротинети ги гледавме како туристичка атракција во големите европски метрополи, а денес тие се веќе тука и присутни се на улиците, тротоарите, велосипедските патеки во Скопје и во другите градови. Нивното присуство