притисни ентер »

Возачите во Ф1 ќе носат камери на кацигите во новата сезона
Возачите во Ф1 ќе носат камери на кацигите во новата сезона

Возачите во Ф1 ќе носат камери на кацигите во новата сезона

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на тркачки автомобил. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“ за користење на камерите во 2023 година. ФОМ експериментира со овие камери во последните неколку сезони, а фановите и

Решено: Сите возачи „Driver’s Eye“ камери на кацигите

Решено: Сите возачи „Driver’s Eye“ камери на кацигите

Од оваа сезона сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери на кацигите кои ќе им помогнат на телевизиските гледачи да видат се што гледа возачот зад воланот на болидот. Формула 1 потпиша договор со Рејсинг Форс груп за користење на камерите за „Driver’s Eye“ во 2023 година. Инаку ФОМ експериментира со овие камери веќе неколку сезони наназад

Камери на кацигите за уште подобро искуство во гледањето Ф1

Камери на кацигите за уште подобро искуство во гледањето Ф1

Сите возачи на Формула 1 болидите во новата 2023 сезона ќе имаат минијатурни камери во своите кациги кои на гледачите крај малите екрани ќе им помогнат да го видат сето она што го гледаат возачите за време на управувањето на тркачките болиди. Формула 1 потпиша договор со Racing Force Group за користење на камерите Driver’s Eye во сезоната 2023. ФОМ

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на „Driver’s Eye“ во 2023 година. ФОМ експериментира со овие камери во последните неколку сезони, а фановите и

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Добивај вести на вибер Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на „Driver’s Eye“ во 2023 година. ФОМ експериментира со овие камери во последните неколку

Возачи во Ф1, ќе имаат “Driver’s Eye” камери на кацигите

Возачи во Ф1, ќе имаат “Driver’s Eye” камери на кацигите

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на „Driver’s Eye“ во 2023 година. ФОМ експериментира со овие камери во последните неколку сезони, а фановите и

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на „Driver’s Eye“ во 2023 година. ФОМ експериментира со овие камери во последните неколку сезони, а фановите и

Сите возачи ќе имаат камери на кацигите во 2023 година

Сите возачи ќе имаат камери на кацигите во 2023 година

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на тркачки автомобил. Формула 1 потпиша договор со Racing Force Group за користење на камерите за Возачки очи во 2023 година. ФОМ експериментира со овие камери во последните неколку сезони,

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на „Driver’s Eye“ во 2023 година. ФОМ експериментира со овие камери во последните неколку сезони, а фановите и