притисни ентер »

Зоолошката во Скопје доби нов член – истражувачот Лаки
Зоолошката во Скопје доби нов член – истражувачот Лаки

Зоолошката во Скопје доби нов член – истражувачот Лаки

Ни се роди Лаки. Првото бебе елен лопатар годинава. Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени, а кога ќе се измори, може да го видите во оваа поза, пишува на официјалната страна на Зоолошката градина во Скопје. ФОТО: Фејсбук

Зоолошката во Скопје доби нов член  – срнчето Лаки

Зоолошката во Скопје доби нов член  – срнчето Лаки

Ни се роди Лаки. Првото бебе елен лопатар годинава. Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени, а кога ќе се измори, може да го видите во оваа поза, пишува на официјалната страна на Зоолошката градина во Скопје. ФОТО: Фејсбук

Зоолошката градина доби нов жител – се роди Бамби

Зоолошката градина доби нов жител – се роди Бамби

Во моментов се градат нови живеалишта и се реновираат постојаните. Ни се роди Лаки. Првото бебе елен лопатар годинава. Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени, а кога ќе се измори, може да го видите во оваа поза, објавија од скопската Зоолошка на својот Фејсбук профил. Зоолошката градина постојано се збогатува

Се роди еленче во Зоолошка градина, го крстија Лаки

Се роди еленче во Зоолошка градина, го крстија Лаки

Во скопската Зоолошка градина се роди еленче од видот лопатар, а персоналот му го даде името Лаки. – Ни се роди Лаки. Првото бебе елен лопатар годинава. Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени, а кога ќе се измори, може да го видите во оваа поза, вака Зоолошката на својот Фејсбук профил ја соопшти веста

Зоолошката градина доби нов жител - се роди бебе елен

Зоолошката градина доби нов жител - се роди бебе елен

- Ни се роди Лаки. Првото бебе елен лопатар годинава. Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени, а кога ќе се измори, може да го видите во оваа поза, вака Зоолошката на својот Фејсбук профил ја соопшти веста за раѓањето на новиот член. Зоолошката градина постојано се збогатува со нови животни. Едни се раѓаат

Зоолошката градина доби нов жител

Зоолошката градина доби нов жител

Зоолошката градина доби нов жител (ФОТО) – Ни се роди Лаки. Првото бебе елен лопатар годинава. Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени, а кога ќе се измори, може да го видите во оваа поза, вака Зоолошката на својот Фејсбук профил ја соопшти веста за раѓањето на новиот член. Зоолошката градина постојано

Зоолошката градина доби нов жител – се роди бебе елен

Зоолошката градина доби нов жител – се роди бебе елен

Ни се роди Лаки. Првото бебе елен лопатар годинава. Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени, а кога ќе се измори, може да го видите во оваа поза, вака Зоолошката на својот Фејсбук профил ја соопшти веста за раѓањето на новиот член. Зоолошката градина постојано се збогатува со нови животни. Едни се раѓаат

Уште едно бебе во скопската зоолошка! Запознајте го Лаки, првото бебе елен лопатар годинава!

Уште едно бебе во скопската зоолошка! Запознајте го Лаки, првото бебе елен лопатар годинава!

Уште една принова во скопската зоолошка градина! Лаки е првото бебе елен лопатар годинава, а во соопштението на зоолошката велат дека „Лаки е малечок дечко кој сака да ја истражува околината и да трча со останатите елени.“ Погледнете го ова слатко малечко како одмара после трчањето со останатите елени лопатари.