притисни ентер »

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум дена. Полицијата денеска соопшти дека осомничениот Б.Д. кражбите ги направил во периодот од 30 април

Дрска кражба: Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Дрска кражба: Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум дена. Полицијата денеска соопшти дека осомничениот Б.Д. кражбите ги направил во периодот од 30 април

Ограбувал фирми додека вработените биле на работа

Ограбувал фирми додека вработените биле на работа

Полицијата уапсила крадец кој ограбил четири фирми додека вработените биле на работа и украл околу 1.000 евра. Полицијата против Б.Д. (39) од Скопје поднела кривична пријава за  кражба. Истрагата утврдила дека осомничениот кривичните дела ги сторил  во периодот од 30 април до 6 јули, и речиси сите на идентичен начин. Крадецот провалил во фирма во центарот

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум дена. Полицијата денеска соопшти дека осомничениот Б.Д. кражбите ги направил во периодот од 30 април

Скопјанец влегувал во фирми и крадел чанти од вработените

Скопјанец влегувал во фирми и крадел чанти од вработените

Триесет и деветгодишен скопјанец влегувал во фирми и откако ќе се уверел дека во канцелариите нема никој, крадел чанти и вредни предмети од вработените. Тој пред полицијата признал дека на ист начин влегол во четири скопски фирми и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Според неговата изјава, во три случаи одзел

Крадел од женски чанти – заработил 1000 евра и кривична

Крадел од женски чанти – заработил 1000 евра и кривична

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум дена. Полицијата денеска соопшти дека осомничениот Б.Д. кражбите ги направил во периодот од 30 април

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум дена. Полицијата денеска соопшти дека осомничениот Б.Д. кражбите ги направил во периодот од 30 април

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум дена. Полицијата денеска соопшти дека осомничениот Б.Д. кражбите ги направил во периодот од 30 април до 6-ти овој месец во четири фирми од кои една во централното градско подрачје и три во населбата Чаир. Кражбите ги извршил така што влегувал во фирмите и откако ќе се уверел дека

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум дена. Полицијата денеска соопшти дека осомничениот Б.Д. кражбите ги направил во периодот од 30 април

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Скопјанец влегувал во фирми и крадел од чантите на вработените

Кривична пријава е поднесена против 39-годишен скопјанец кој сторил четири кражби во фирми во Скопје и притоа се стекнал со противправна имотна корист од околу 62 илјади денари. Судија на претходна постапка му одреди мерка притвор во траење од осум дена. Полицијата денеска соопшти дека осомничениот Б.Д. кражбите ги направил во периодот од 30 април