притисни ентер »

За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела, велат од ВМРО-ДПМНЕ
За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела, велат од ВМРО-ДПМНЕ

За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Според партијата на власт, за хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела со која заедно изгубија избори. СДС, како што велат, се единствено одговорни за хаосот во ЈСП. „Директорот на ЈСП е нивен партиски активист, тој гордо се слика во нивниот централен штаб. Данела Арсовска е коалиција на СДС. Тие водеа еден фронт против

Левица: Скопје се гуши во смет заради конфликтот на ДПМНЕ и Арсовска

Левица: Скопје се гуши во смет заради конфликтот на ДПМНЕ и Арсовска

„Преполни контејнери, диви депонии, ѓубре и смет околу домовите, неискосена трева помеѓу зградите станаа секојдневието кое го „краси“ Скопје. Сето ова неретко е надополнето со палење на некоја дива депонија што во овие летни температури допринесуваат во градот да не се дише! Скопјани со право реагираат дека Скопје никогаш не било понечисто од сега

За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела, велат од ВМРО-ДПМНЕ

За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Според партијата на власт, за хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела со која заедно изгубија избори. СДС, како што велат, се единствено одговорни за хаосот во ЈСП. „Директорот на ЈСП е нивен партиски активист, тој гордо се слика во нивниот централен штаб. Данела Арсовска е коалиција на СДС. Тие водеа еден фронт против

Директорот на ЈСП е партиски активист на СДСМ, велат од ВМРО-ДПМНЕ за проблемите во Град Скопје

Директорот на ЈСП е партиски активист на СДСМ, велат од ВМРО-ДПМНЕ за проблемите во Град Скопје

3 Владеачката ВМРО-ДПМНЕ го вперува прстот во СДСМ за лошата состојба во која се наоѓаат јавните претпријатија под капата на Град Скопје. Тврдат дека директорот на ЈСП е партиски активист на СДСМ и дека „гордо се слика во нивниот централен штаб“. Оттаму, велат од ВМРО-ДПМНЕ, градоначалничката Данела Арсовска е коалиција на СДСМ. -Тие водеа еден фронт

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДС за ЈСП СДС се единствено одговорни за хаосот во ЈСП. Директорот на ЈСП е нивен партиски активист, тој гордо се слика во нивниот централен штаб. Данела Арсовска е коалиција на СДС. Тие водеа еден фронт против ВМРО-ДПМНЕ кој беше катастрофално поразен на изминативе избори. Има уште една работа која

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП виновни се СДС и коалицискиот партнер Арсовска

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП виновни се СДС и коалицискиот партнер Арсовска

„Има уште една работа која ќе ги спојува СДС и Данела Арсовска во иднина. И СДС и партијата на Данела Арсовска за која никој не знае како се вика ќе немаат пратеници во Собранието, затоа што ги уништија и Скопје и Македонија. И Скопје и Македонија ќе се кренат на нозе, ќе има раст и развој, без Арсовска и без СДС“, се вели во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДС за ЈСП СДС се единствено одговорни за хаосот во ЈСП. Директорот на ЈСП е нивен партиски активист, тој гордо се слика во нивниот централен штаб. Данела Арсовска е коалиција на СДС. Тие водеа еден фронт против ВМРО-ДПМНЕ кој беше катастрофално поразен на изминативе избори. Има уште една работа која

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела

ВМРО-ДПМНЕ: За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДС за ЈСП СДС се единствено одговорни за хаосот во ЈСП. Директорот на ЈСП е нивен партиски активист, тој гордо се слика во нивниот централен штаб. Данела Арсовска е коалиција на СДС. Тие водеа еден фронт против ВМРО-ДПМНЕ кој беше катастрофално поразен на изминативе избори. Има уште една работа која

Не запираат реакциите по инцидентот со автобусот на ЈСП кој заврши на скопска жардињера

Не запираат реакциите по инцидентот со автобусот на ЈСП кој заврши на скопска жардињера

Продолжуваат реакциите по инцидентот и тврдењата на возачите и синдикатите на ЈСП дека во сообраќај се пуштаат неисправни возила. Од СДСМ ја обвинија ВМРО-ДПМНЕ дека го уништи градот Скопје како и дека се дозволило да се возат небезбедни автобуси. Во соопштението се наведува дека ЈСП е во колапс, скопјани се гушат од запалени депониии за кои ВМРО-ДПМНЕ

За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела, велат од ВМРО-ДПМНЕ

За хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Според партијата на власт, за хаосот во ЈСП одговорен е директорот од СДС и нивниот коалиционен Данела со која заедно изгубија избори. СДС, како што велат, се единствено одговорни за хаосот во ЈСП. „Директорот на ЈСП е нивен партиски активист, тој гордо се слика во нивниот централен штаб. Данела Арсовска е коалиција на СДС. Тие водеа еден фронт против