притисни ентер »

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници
Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Во Полициската станица Аеродром, вчера во 10.40 часот, В.К.(50) од Скопје, пријавила дека на кеј на река Вардар во Скопје била касната од куче скитник. Истиот ден во 10.50 часот во Полициската станица Гази Баба М.Д.(35) од Скопје, пријавил дека на ул.„Сава Михајлов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Во Полициската станица Аеродром, вчера во 10.40 часот, В.К.(50) од Скопје, пријавила дека на кеј на река Вардар во Скопје била касната од куче скитник. Истиот ден во 10.50 часот во Полициската станица Гази Баба М.Д.(35) од Скопје, пријавил дека на ул.„Сава Михајлов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Во Полициската станица Аеродром, вчера во 10.40 часот, В.К.(50) од Скопје, пријавила дека на кеј на река Вардар во Скопје била касната од куче скитник. Истиот ден во 10.50 часот во Полициската станица Гази Баба М.Д.(35) од Скопје, пријавил дека на ул.„Сава Михајлов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Две лица каснати од кучиња бездомници во Скопје

Две лица каснати од кучиња бездомници во Скопје

На 09.07.2024 во 10.40 часот во Полициската станица Аеродром В.К.(50) од Скопје, пријавила дека на кеј на река Вардар во Скопје била касната од куче скитник. На истиот ден, но во 10.50 часот во Полициската станица Гази Баба М.Д.(35) од Скопје, пријавил дека на ул.„Сава Михајлов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Во текот на вчерашниот ден, двајца скопјани биле искасани од кучиња скитници, информираат од МВР. На 09.07.2024 во 10.40 часот во Полициската станица Аеродром В.К.(50) од Скопје, пријавила дека на кеј на река Вардар во Скопје била касната од куче скитник. На 09.07.2024 во 10.50 часот во Полициската станица Гази Баба М.Д.(35) од Скопје, пријавил дека

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Двајца скопјани искасани од кучиња скитници

Во Полициската станица Аеродром, вчера во 10.40 часот, В.К.(50) од Скопје, пријавила дека на кеј на река Вардар во Скопје била касната од куче скитник. Истиот ден во 10.50 часот во Полициската станица Гази Баба М.Д.(35) од Скопје, пријавил дека на ул.„Сава Михајлов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Две лица пријавиле каснувања од кучиња скитници во Скопје

Две лица пријавиле каснувања од кучиња скитници во Скопје

На 08.07.2024 во 19.10 часот во Полициската станица Центар, В.Д.(88) од Скопје пријавил дека на ул.„Васил Ѓоргов“ во Скопје бил каснат од куче скитник. На 08.07.2024 во 14.50 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, Љ.П.(57) од Скопје пријавил дека на ул.„Лука Геров“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Малолетник каснат од улично куче во Кисела Вода

Малолетник каснат од улично куче во Кисела Вода

Малолетник бил каснат од улично куче во скопска Кисела Вода. Како што стои во полицискиот билтен, вчера во 10.00 часот во Полициската станица Кисела Вода, Е.Ѓ.(40) од Скопје пријавила дека на ул.„Нада Гешовска“ во Скопје нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.