притисни ентер »

Kymco RevoNEX – Електричен спортски мотоцикл
Kymco RevoNEX – Електричен спортски мотоцикл

Kymco RevoNEX – Електричен спортски мотоцикл

Kymco RevoNEX ги привлече погледите на сите оние кои беа дел од EICMA 2019 и ги покажа амбициозните, глобални планови на компанијата. Kymco RevoNEX ги привлече погледите на сите оние кои беа дел од EICMA 2019 и ги покажа амбициозните, глобални планови на компанијата. Откако привлече најголемо внимание на EICMA 2018 со SuperNEX, следната етапа од електричната