притисни ентер »

Руски војник ја запроси својата девојка со 16 тенкови
Руски војник ја запроси својата девојка со 16 тенкови

Руски војник ја запроси својата девојка со 16 тенкови

Руски војник побарал помош од војската за необичен предлог за брак. За да ја исполни својата замислена цел, му биле потребни воени тенкови. На снимката објавена од Министерството за одбрана, 16 тенка ја опкружуваат вљубената двојка во формација на срце, а поручникот со букет цвеќе во рацете го поставува прашањето: „Дали ќе се омажиш за мене“. Текстот

Воени тенкови формираа срце додека руски војник ја запроси девојката

Воени тенкови формираа срце додека руски војник ја запроси девојката

Руски војник побарал помош од војската за необичен предлог за брак. За да ја исполни својата замислена цел, му биле потребни воени тенкови. На снимката објавена од Министерството за одбрана, 16 тенкови ја опкружуваат вљубената двојка во формација на срцето, додека поручникот, со букет цвеќе во рацете, го поставува прашањето – „Дали ќе се омажиш за

Воени тенкови формираа срце додека руски војник ја запроси девојката

Воени тенкови формираа срце додека руски војник ја запроси девојката

Руски војник побарал помош од војската за необичен предлог за брак. За да ја исполни својата замислена цел, му биле потребни воени тенкови. На снимката објавена од Министерството за одбрана, 16 тенкови ја опкружуваат вљубената двојка во формација на срцето, додека поручникот, со букет цвеќе во рацете, го поставува прашањето – „Дали ќе се омажиш за

Воени тенкови формираа срце додека руски војник ја запроси девојката

Воени тенкови формираа срце додека руски војник ја запроси девојката

Руски војник побарал помош од војската за необичен предлог за брак. За да ја исполни својата замислена цел, му биле потребни воени тенкови. На снимката објавена од Министерството за одбрана, 16 тенкови ја опкружуваат вљубената двојка во формација на срцето, додека поручникот, со букет цвеќе во рацете, го поставува прашањето – „Дали ќе се омажиш за

Воени тенкови формираа срце додека руски војник ја запроси девојката

Воени тенкови формираа срце додека руски војник ја запроси девојката

Руски војник побарал помош од војската за необичен предлог за брак. За да ја исполни својата замислена цел, му биле потребни воени тенкови. На снимката објавена од Министерството за одбрана, 16 тенкови ја опкружуваат вљубената двојка во формација на срцето, додека поручникот, со букет цвеќе во рацете, го поставува прашањето – „Дали ќе се омажиш за