притисни ентер »

Ford би можел дополнително а ја намали европската палета на патнички автомобили
Ford би можел дополнително а ја намали европската палета на патнички автомобили

Ford би можел дополнително а ја намали европската палета на патнички автомобили

Ford сè уште одредува во колку сегменти треба да биде во услови на континуирана потрага по профитабилност во Европа, рече главниот извршен директор Џим Фарли… Европа е вториот по големина регион на Ford во однос на приходите, генерирајќи 25,6 милијарди долари во споредба со 109 милијарди долари на нејзиниот водечки северноамерикански пазар. Ford сè