притисни ентер »

Изречена затворска казна за враќање на километража!
Изречена затворска казна за враќање на километража!

Изречена затворска казна за враќање на километража!

Купувањето на половен автомобил може да биде проследено со многу скриени стапици поставени од страна на продавачот односно препродавачот. Удрено-фарбано, скриен ремонт на возилото, но и прикриени односно вратена километража се најчестите работи кои несериозните продавачи ги преземаат. Враќањето на километража е најчестата активност која ја преземаат