притисни ентер »

Заев, „Рекет“ и како ДПМНЕ ја изгуби и оваа битка
Заев, „Рекет“ и како ДПМНЕ ја изгуби и оваа битка

Заев, „Рекет“ и како ДПМНЕ ја изгуби и оваа битка

Се обидоа во многу наврати, но не успеаа да го инволвираат Заев во аферата „Рекет“. Додека обвинуваат, истовремено, одбиваат да го поддржат законот за ЈО со што не само што не го оцрнија лидерот на СДСМ, туку уште еднаш потврдија дека не се на страната на правдата. Да почнеме од почеток. Најпрво, откако аферата „Рекет“ започна да се открива преку писанијата