притисни ентер »

Направете битолски мазник – чекор по чекор
Направете битолски мазник – чекор по чекор

Направете битолски мазник – чекор по чекор

Битолски мазник-чекор по чекор Мазник-предизвик за секоја помлада домаќинка. Има жени кои никогаш во животот не направиле мазник со тегнето тесто, а може да се мајсторки во месење кифли пример. Отсекогаш мајсторијата на месењето сум ја гледала во тоа дали жената знае да направи добар мазник или зелник. И среќна сум да кажам дека полека ги совладувам