притисни ентер »

Тајсон се бореше со ајкули
Тајсон се бореше со ајкули

Тајсон се бореше со ајкули

Мајк Тајсон додаде уште еден „појас“ во својата богата кариера. Некогашниот првак беше гостин во емисијата „ Discovery Channela Shark Week“. За промовирање на една од најпопуларните емисии, оваа телевизиска куќа одлучи да го покани токму Тајсон и притоа да го обучи како треба да се однесува со ајкулите. Неговото гостување беше најавено како борба со

Тајсон се бореше со ајкули

Тајсон се бореше со ајкули

Мајк Тајсон додаде уште еден „појас“ во својата богата кариера. Некогашниот првак беше гостин во емисијата „ Discovery Channela Shark Week“. За промовирање на една од најпопуларните емисии, оваа телевизиска куќа одлучи да го покани токму Тајсон и притоа да го обучи како треба да се однесува со ајкулите. Неговото гостување беше најавено како борба со

Мајк Тајсон победи во битка со ајкули

Мајк Тајсон победи во битка со ајкули

Мајк Тајсон додаде уште еден „појас“ во својата богата кариера. Некогашниот првак беше гостин во емисијата „ Discovery Channela Shark Week“. За промовирање на една од најпопуларните емисии, оваа телевизиска куќа одлучи да го покани токму Тајсон и притоа да го обучи како треба да се однесува со ајкулите. Неговото гостување беше најавено како борба со

Мајк Тајсон по три рунди ги нокаутира ајкулите

Мајк Тајсон по три рунди ги нокаутира ајкулите

Поранешниот светски шампион во бокс, Мајк Тајсон гостуваше во емисија на „Дискавери“ за да промовира една од најпопуларните емисии за ајкули. „Дискавери“ во рамки на научната емисија која се занимава со ајкули најави и голема „борба“ меѓу Тајсон и големите бели ајкули. „Борбата“ на крајот се одржа, а беше составена од три рунди. Во првата рунда Тајсон

Тајсон се бореше со ајкули

Тајсон се бореше со ајкули

Мајк Тајсон додаде уште еден „појас“ во својата богата кариера. Некогашниот првак беше гостин во емисијата „ Discovery Channela Shark Week“. За промовирање на една од најпопуларните емисии, оваа телевизиска куќа одлучи да го покани токму Тајсон и притоа да го обучи како треба да се однесува со ајкулите. Неговото гостување беше најавено како борба со

Мајк Тајсон три рунди се бореше со ајкули и победи со „нокаут“

Мајк Тајсон три рунди се бореше со ајкули и победи со „нокаут“

Поранешниот шампион во бокс во тешка категорија учествуваше во емисијата на Discovery Channel – Shark Week. За да ја промовира една од најпопуларните емисии, Мајк Тајсон беше обучен како треба да се однесува во близина на ајкулите. Discovery, во склоп на серија научни емисии кои се занимаваат со ајкули, претходно најави „борба“ меѓу Тајсон и голема

Тајсон се бори три рунди против ајкули и ги нокаутира

Тајсон се бори три рунди против ајкули и ги нокаутира

Поранешниот светски шампион во бокс во тешка категорија учествуваше во шоуто на каналот Discovery Channel - „Shark Week“. За промовирање на една од најпопуларните емисии, шефовите на познатата ТВ компанија решија да го доведат Мајк Тајсон и да го обучуваат како да се однесува околу ајкулите. Who you got in @MikeTyson vs. Jaws? The heavyweight champ

Тајсон против ајкули (снимка)

Тајсон против ајкули (снимка)

Share Tweet Share Share Email Comments Бившиот светски шампион во бокс во тешка категорија учествуваше во шоуто на каналот Discovery Channel – „Shark Week“. За промовирање на една од најпопуларните емисии, шефовите на познатата ТВ компанија решија да го доведат Мајк Тајсон и да го обучуваат како да се однесува околу ајкулите. Дискавери најави голема

Мајк Тајсон три pyнди се бopeшe со aјкyли и пoбeди со „нoкayт“

Мајк Тајсон три pyнди се бopeшe со aјкyли и пoбeди со „нoкayт“

Поранешниот шампион во бокс во тешка категорија учествуваше во емисијата на Discovery Channel – Shark Week. За да ја промовира една од најпопуларните емисии, Мајк Тајсон беше обучен како треба да се однесува во близина на ајкулите. Видео линк може да погледнете тука. Discovery, во склоп на серија научни емисии кои се занимаваат со ајкули, претходно