притисни ентер »

Ново успешно тестирање на Starship
Ново успешно тестирање на Starship

Ново успешно тестирање на Starship

SpaceX изврши уште едно успешно тестирање на Starship. Елон Маск потврди дека Starship SN5 изврши статички тест и дека наскоро ќе биде извршен и „скок“од 150 метри. Основачот на SpaceX… Текстот Ново успешно тестирање на Starship (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post Ново успешно тестирање на Starship (ВИДЕО) appeared first on M Express .

Ново успешно тестирање на Starship

Ново успешно тестирање на Starship

SpaceX изврши уште едно успешно тестирање на Starship. Елон Маск потврди дека Starship SN5 изврши статички тест и дека наскоро ќе биде извршен и „скок“од 150 метри. Основачот на SpaceX се надева дека до пролет Starship ќе стигне до орбитата, а најави и нов пробен лет. Минатиот август видовме како Starhopper изврши „скок“ со помош на ракетата Raptor,

Ново успешно тестирање на Starship

Ново успешно тестирање на Starship

SpaceX изврши уште едно успешно тестирање на Starship. Елон Маск потврди дека Starship SN5 изврши статички тест и дека наскоро ќе биде извршен и „скок“од 150 метри. Основачот на SpaceX се надева дека до пролет Starship ќе стигне до орбитата, а најави и нов пробен лет. Минатиот август видовме како Starhopper изврши „скок“ со помош на ракетата Raptor,