притисни ентер »

Перез задоволен од новите песочни делови
Перез задоволен од новите песочни делови

Перез задоволен од новите песочни делови

НА ЛЕГЕНДАРНИОТ СИЛВЕРСТОН, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ДОДАДОА НОВИ ДЕЛОВИ СО ПЕСОК ВО СВИОЦИТЕ 7,11 И 12. „МИ СЕ ДОПАЃА ИДЕЈАТА И СМЕТАМ ДЕКА ТАКА ТРЕБА ДА Е НА СИТЕ ПАТЕКИ. ДОКОЛКУ ИЗЛЕТАШ И НЕ ГУБИШ НИШТО ТОГАШ СТУЈАРДИТЕ ТРЕБА ДА ГИ РАЗГЛЕДААТ ИНЦИДЕНТИТЕ. ВОЗАЧИТЕ ТРЕБА ДА СЕ КАЗНЕТИ ЗА НИВНИТЕ ГРЕШКИ СО ГУБЕЊЕ ВРЕМЕ“. На последните неколку трки, Фетел доби