притисни ентер »

Собранието треба да ја продолжи 32. седница
Собранието треба да ја продолжи 32. седница

Собранието треба да ја продолжи 32. седница

Собранието на Република Северна Македонија денеска треба да ја продолжи 32. седница, на чиј дневен ред има 47 точки. Расправата по дел од точките на дневниот ред вчера заврши, но, по нив не се гласаше поради недоволен број пратеници присутни на седницата. Собранието вчера попладнето ја заврши расправата за предлог-законите за измени на законите за

Седници на четири собраниски комисии

Седници на четири собраниски комисии

– Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за финансирање и буџет и за образование, наука и спорт, Комитетот за односи меѓу заедниците и Законодавно-правната комисија. На дневен ред на Комисијата за финансирање и буџет се Предлог законот за дополнување на Законот за финансирање на единиците на локалната самоуправа

Собранието треба да ја продолжи 32. седница

Собранието треба да ја продолжи 32. седница

Собранието на Република Северна Македонија денеска треба да ја продолжи 32. седница, на чиј дневен ред има 47 точки. Расправата по дел од точките на дневниот ред вчера заврши, но, по нив не се гласаше поради недоволен број пратеници присутни на седницата. Собранието вчера попладнето ја заврши расправата за предлог-законите за измени на законите за

Собранието денеска ќе ја продолжи 32-та седница, на дневен ред се 47 точки

Собранието денеска ќе ја продолжи 32-та седница, на дневен ред се 47 точки

Собранието на Република Северна Македонија денеска треба да ја продолжи 32. седница, на чиј дневен ред има 47 точки. Расправата по дел од точките на дневниот ред вчера заврши, но, по нив не се гласаше поради недоволен број пратеници присутни на седницата. Собранието вчера попладнето ја заврши расправата за предлог-законите за измени на законите за

Собранието треба да ја продолжи 32. седница

Собранието треба да ја продолжи 32. седница

Собранието треба да ја продолжи 32. седница Собранието на Република Северна Македонија денеска треба да ја продолжи 32. седница, на чиј дневен ред има 47 точки. Расправата по дел од точките на дневниот ред вчера заврши, но, по нив не се гласаше поради недоволен број пратеници присутни на седницата. Собранието вчера попладнето ја заврши расправата за

Четири седници на собраниски комисии

Четири седници на собраниски комисии

Четири седници на собраниски комисии Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за финансирање и буџет и за образование, наука и спорт, Комитетот за односи меѓу заедниците и Законодавно-правната комисија. На дневен ред на Комисијата за финансирање и буџет се Предлог законот за дополнување на Законот за финансирање

Продолжение на 32-та собраниска седница, власта немаше мнозинство да ги гласа законите за кои заврши расправата

Продолжение на 32-та собраниска седница, власта немаше мнозинство да ги гласа законите за кои заврши расправата

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 32. седница, на чиј дневен ред има 47 точки. Расправата по дел од точките на дневниот ред вчера заврши, но, по нив не се гласаше поради недоволен број пратеници присутни на седницата. Собранието вчера попладнето ја заврши расправата за предлог-законите за измени на законите за детективска

Седници на четири собраниски комисии

Седници на четири собраниски комисии

– Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за финансирање и буџет и за образование, наука и спорт, Комитетот за односи меѓу заедниците и Законодавно-правната комисија. На дневен ред на Комисијата за финансирање и буџет се Предлог законот за дополнување на Законот за финансирање на единиците на локалната самоуправа

Собранието ја продолжи 32. седница, нема доволен број пратеници за гласање

Собранието ја продолжи 32. седница, нема доволен број пратеници за гласање

Собранието на Република Северна Македонија денеска ја продолжи 32. седница, но поради недоволен број пратеници, гласањето за законите ќе биде дополнително закажано. На седницата има 48 точки, а останати за разгледување се 47 откако вчера беше избран народниот правобранител. Собранието ја заврши расправата за предлог-законите за измени на законите за

Собранието ја продолжи 32. седница, нема доволен број пратеници за гласање

Собранието ја продолжи 32. седница, нема доволен број пратеници за гласање

Собранието на Република Северна Македонија денеска ја продолжи 32. седница, но поради недоволен број пратеници, гласањето за законите ќе биде дополнително закажано. На седницата има 48 точки, а останати за разгледување се 47 откако вчера беше избран народниот правобранител. Собранието ја заврши расправата за предлог-законите за измени на законите за