притисни ентер »

Microsoft пушта две нови Xbox конзоли во 2020 година?
Microsoft пушта две нови Xbox конзоли во 2020 година?

Microsoft пушта две нови Xbox конзоли во 2020 година?

Во јуни, Microsoft го објави нивниот проект Scarlett – следната генерација на Xbox, за која компанијата рече дека „ќе ја подигне летвата за моќност, брзина и продуктивност на конзолите“. Она што тие не го спомнаа е дека тие, исто така, работат на поевтина, без диск верзија на Scarlett, со кодно име Lockhart. Информациите доаѓаат од четири лица, информирани

Две нови Xbox конзоли во 2020 година?

Две нови Xbox конзоли во 2020 година?

Во јуни, Microsoft го објави нивниот проект Scarlett – следната генерација на Xbox, за која компанијата рече дека „ќе ја подигне летвата за моќност, брзина и продуктивност на конзолите“. Она што тие не го спомнаа е дека тие, исто така, работат на поевтина, без диск верзија на Scarlett, со кодно име Lockhart. Информациите доаѓаат од четири лица, информирани