притисни ентер »

Животот во државата прогласи „локдаун“
Животот во државата прогласи „локдаун“

Животот во државата прогласи „локдаун“

Каква страшна животна сага, тага и смртна рана за мајката?! Какви паушални изјави на најодговорните за случајот со човекот, не овчарот или сиромавиот, туку синот, човекот Златко Божиновски кој почина поради пропаднат систем. Голема работа направи тимот кој пет часа на носилка го носеле низ непристапен предел за да му го спасат животот. Секоја чест