притисни ентер »

Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен, ветува Николоски за патот кој се гради десет години
Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен, ветува Николоски за патот кој се гради десет години

Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен, ветува Николоски за патот кој се гради десет години

Автопатот Кичево – Охрид ќе биде целосно функционален до крајот на 2026 година, уверува министерот за транспорт и врски Александар Николоски и најавува негово откочување. Крајот на 2026 година е рокот кој го утврди техничката Влада на чело со Талат Џафери откога меѓународни експерти ја советуваа Владата дека договорот со изведувачот „Синохидро“, кои

Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен, ветува Николоски за патот кој се гради десет години

Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен, ветува Николоски за патот кој се гради десет години

Автопатот Кичево – Охрид ќе биде целосно функционален до крајот на 2026 година, уверува министерот за транспорт и врски Александар Николоски и најавува негово откочување. Крајот на 2026 година е рокот кој го утврди техничката Влада на чело со Талат Џафери откога меѓународни експерти ја советуваа Владата дека договорот со изведувачот „Синохидро“, кои

НА ТРАСАТА НА АВТОПАТОТ КИЧЕВО – ОХРИД СЕ ПРЕПРЕЧИЛЕ И БЕНЗИНСКИ ПУМПИ Николоски ќе прави што ќе прави, ама автопатот ќе биде готов во 2026 година

НА ТРАСАТА НА АВТОПАТОТ КИЧЕВО – ОХРИД СЕ ПРЕПРЕЧИЛЕ И БЕНЗИНСКИ ПУМПИ Николоски ќе прави што ќе прави, ама автопатот ќе биде готов во 2026 година

Министерот за транспорт Александар Николоски денеска најави откочување на работата на автопатот Кичево-Охрид и негово завршување до крајот на 2026 година. – Во однос на изградбата на автопатот Охрид – Кичево има бројни проблеми. Ние ги детектираме во моментов. Дел се поврзани со експропријација, дел се поврзани со проектирање на косини, дел се поврзани

Не се само косините: На трасата на автопатот Кичево-Охрид имало бензински станици кои не биле дислоцирани

Не се само косините: На трасата на автопатот Кичево-Охрид имало бензински станици кои не биле дислоцирани

Министерството за транспорт и врски детектира многу проблеми на автопатот во изградба Кичево-Охрид, но министерот Александар Николовски вети дека ќе се вложат сите сили тој да биде завршен во 2026 година како што е напишано во програмата на неговата партија ВМРО-ДПМНЕ. – Дел од проблемите се однесуваат на експропријацијата, дел се за утврдените косини,

Не се само косините: На трасата на автопатот Кичево-Охрид имало бензински станици кои не биле дислоцирани

Не се само косините: На трасата на автопатот Кичево-Охрид имало бензински станици кои не биле дислоцирани

Министерството за транспорт и врски детектира многу проблеми на автопатот во изградба Кичево-Охрид, но министерот Александар Николовски вети дека ќе се вложат сите сили тој да биде завршен во 2026 година како што е напишано во програмата на неговата партија ВМРО-ДПМНЕ. – Дел од проблемите се однесуваат на експропријацијата, дел се за утврдените косини,

Николоски: Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен

Николоски: Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен

Автопатот Кичево – Охрид ќе биде целосно функционален до крајот на 2026 година, уверува министерот за транспорт и врски Александар Николоски и најавува негово откочување. Крајот на 2026 година е рокот кој го утврди техничката Влада на чело со Талат Џафери откога меѓународни експерти ја советуваа Владата дека договорот со изведувачот „Синохидро“, кои

Николоски: Без оглед на предизвиците, автопатот Кичево-Охрид ќе биде завршен до крајот на 2026 година

Николоски: Без оглед на предизвиците, автопатот Кичево-Охрид ќе биде завршен до крајот на 2026 година

Ветувањето кое што го дадовме дека до крајот на 2026 година дека ќе има функционален автопат Кичево-Охрид, ќе го реализираме. Како ќе правиме ќе правиме, автопатот Кичeво-Охрид ќе го завршиме до крај на 2026 година, истакна министерот за транспорт Александар Николоски на новинарско прашање на трибината поврзана за развој на градежништвото. Тој истакна

Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен, ветува Николоски за патот кој се гради десет години

Што ќе правиме-ќе правиме, до крајот на 2026 година Кичево-Охрид ќе биде завршен, ветува Николоски за патот кој се гради десет години

Автопатот Кичево – Охрид ќе биде целосно функционален до крајот на 2026 година, уверува министерот за транспорт и врски Александар Николоски и најавува негово откочување. Крајот на 2026 година е рокот кој го утврди техничката Влада на чело со Талат Џафери откога меѓународни експерти ја советуваа Владата дека договорот со изведувачот „Синохидро“, кои