притисни ентер »

Авион-кафулињата се утеха за сите кои очајно чекаат летовите да се вратат во нормала
Авион-кафулињата се утеха за сите кои очајно чекаат летовите да се вратат во нормала

Авион-кафулињата се утеха за сите кои очајно чекаат летовите да се вратат во нормала

Додека милиони луѓе низ светот се „заглавени“ дома и никако не можат да се качат во авион поради ситуацијата и затворените граници, на некој му текнала одлична бизнис идеја. Авион-кафулињата се најновиот тренд во Тајланд. Во нив се седи на авионски седишта, служат стјуардеси и се јаде исклучиво храна како во мени во авион. Дури имате можност и да седите

Авионските кафулиња во Тајланд им овозможуваат на гостите да се чувствуваат како да летаат

Авионските кафулиња во Тајланд им овозможуваат на гостите да се чувствуваат како да летаат

Додека милиони луѓе се принудени да седат дома поради пандемијата на коронавирусот, „авионски кафулиња“ во Тајланд им нудат можност на своите муштерии да си замислуваат дека се на небото. Сместени во трупот на некогашен патнички авион во крајбрежниот град Патаја, „патниците“ пијат кафе седнати во седиштата од прва класа и дури имаат можност да ја разгледаат