притисни ентер »

Оваа моќна билка има лековити својства- најдобро е да ја конзумирате свежа, а помага и во спречување на рак
Оваа моќна билка има лековити својства- најдобро е да ја конзумирате свежа, а помага и во спречување на рак

Оваа моќна билка има лековити својства- најдобро е да ја конзумирате свежа, а помага и во спречување на рак

Спанаќот е исклучително здрава билка за која мора да знаете дека има и лековити својства. Зеленчукот содржи разновидни витамини, бета-каротин, влакна, калциум, селен, манган, натриум, цинк, калиум, магнезиум и фосфор. Количината на протеини во него е повисока отколку во мешунките. Како спанаќот е корисен за жените? Ова не е само здрава храна, туку