притисни ентер »

Фон дер Лајен: Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли

Фон дер Лајен: Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли

Европската Унија го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија, како одговор на нападот на Москва врз Украина, изјави денеска претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. „Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли, дополнително да ја затапи нејзината способност да води војна против Украина и денес можам да објавам

Фон дер Лајен: Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли

Фон дер Лајен: Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли

Европската Унија го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија, како одговор на нападот на Москва врз Украина, изјави денеска претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. „Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли, дополнително да ја затапи нејзината способност да води војна против Украина и денес можам да објавам

Се спрема НОВ „УДАР“ ЗА РУСИЈА – Деветти по ред

Се спрема НОВ „УДАР“ ЗА РУСИЈА – Деветти по ред

Европската унија работи на воведување на деветтиот пакет санкции против Русија како одговор на нападот на Москва врз Украина. Ова го изјави шефицата на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен за време на нејзината посета на Финска, пренесува Ројтерс. „Работиме напорно да ја погодиме Русија каде што боли дополнително да се оневозможи нејзината способност

Се спрема НОВ „УДАР“ ЗА РУСИЈА – Деветти по ред

Се спрема НОВ „УДАР“ ЗА РУСИЈА – Деветти по ред

Европската унија работи на воведување на деветтиот пакет санкции против Русија како одговор на нападот на Москва врз Украина. Ова го изјави шефицата на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен за време на нејзината посета на Финска, пренесува Ројтерс. „Работиме напорно да ја погодиме Русија каде што боли дополнително да се оневозможи нејзината способност

ЕУ подготвува деветти пакет санкции против Русија: „Ќе ги удриме каде што боли“

ЕУ подготвува деветти пакет санкции против Русија: „Ќе ги удриме каде што боли“

Европската унија го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија како одговор на безмилосните руски напади врз Украина, изјави денеска претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен, за време на нејзината посета на Финска. „Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли, со цел дополнително да го ослаби нејзиниот капацитет

Фон дер Лајен: ЕУ го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија

Фон дер Лајен: ЕУ го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија

Европската унија го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија, како одговор на нападот на Москва врз Украина, изјави денеска претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен. „Работиме напорно на тоа да ја удриме Русија онаму кадЛајене што боли, за дополнително да ја намалиме нејзината способност да води војна против Украина и денес

„ЌЕ ЈА УДРИМЕ РУСИЈА КАДЕ ШТО ЈА БОЛИ“ Фон дер Лајен го најави деветтиот пакет санкции

„ЌЕ ЈА УДРИМЕ РУСИЈА КАДЕ ШТО ЈА БОЛИ“ Фон дер Лајен го најави деветтиот пакет санкции

Европската унија го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија, како одговор на нападот на Москва врз Украина, изјави денеска претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен. – Работиме напорно на тоа да ја удриме Русија онаму каде што ја боли, за дополнително да ја намалиме нејзината способност да води војна против Украина и денес

Урсула Фон дер Лајен: ЕУ го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија

Урсула Фон дер Лајен: ЕУ го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија

Европската унија го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија, како одговор на нападот на Москва врз Украина, изјави денеска претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. „Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли, дополнително да ја затапи нејзината способност да води војна против Украина и денес можам да објавам

Урсула Фон дер Лајен: ЕУ го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија

Урсула Фон дер Лајен: ЕУ го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија

Европската Унија го подготвува деветтиот пакет санкции против Русија, како одговор на нападот на Москва врз Украина, изјави денеска претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. „Работиме напорно да ја погодиме Русија онаму каде што боли, дополнително да ја затапи нејзината способност да води војна против Украина и денес можам да објавам