притисни ентер »

Скопско астрономско друштво организира нов Курс по астрономија за деца

Скопско астрономско друштво организира нов Курс по астрономија за деца

По огромниот интерес за Курсот по астрономија за деца во изминатите 2 години, Скопското астрономско друштво повторно ќе се обиде да им ја приближи астрономијата на децата на возраст од 7 до 12 години. Курсот ќе започне на 28.05.2019 и ќе опфати 5 предавања и работилници и доделување на дипломи. Предвидено е да се организираат 2 групи согласно возраста

Скопско астрономско друштво организира нов Курс по астрономија за деца

Скопско астрономско друштво организира нов Курс по астрономија за деца

По огромниот интерес за Курсот по астрономија за деца во изминатите 2 години, Скопското астрономско друштво повторно ќе се обиде да им ја приближи астрономијата на децата на возраст од 7 до 12 години. Курсот ќе започне на 28.05.2019 и ќе опфати 5 предавања и работилници и доделување на дипломи. Предвидено е да се организираат 2 групи согласно возраста

Скопско астрономско друштво организира нов Курс по астрономија за деца

Скопско астрономско друштво организира нов Курс по астрономија за деца

По огромниот интерес за Курсот по астрономија за деца во изминатите 2 години, Скопското астрономско друштво повторно ќе се обиде да им ја приближи астрономијата на децата на возраст од 7 до 12 години. Курсот ќе започне на 28.05.2019 и ќе опфати 5 предавања и работилници и доделување на дипломи. Предвидено е да се организираат 2 групи согласно возраста