притисни ентер »

„Windows 11“ доби големо ажурирање, еве што е ново
„Windows 11“ доби големо ажурирање, еве што е ново

„Windows 11“ доби големо ажурирање, еве што е ново

„Moment 2“, како што се нарекува ажурирањето, е достапно како дел од „Windows Update“, а со него доаѓаат и голем број нови функции за „Windows 11“. Меѓу подобрувањата е новиот „taskbar“ , кој е оптимизиран за работа со допир (на екраните на допир), тука е и „Phone Link“ за „iOS“, кој им овозможува на сопствениците на „iPhone“ да го поврзат својот уред

Windows 11 доби поголемо ажурирање, еве што е ново

Windows 11 доби поголемо ажурирање, еве што е ново

Пристигна големо ажурирање на Windows 11, кое Microsoft го нарекува „Moment“ надградба. Moment 2, како што се нарекува ажурирањето, е достапно како дел од Windows Update, а со него доаѓаат и голем број нови функции за Windows 11. Меѓу подобрувањата е такбарот, кој е оптимизиран за допир (на екраните на допир), а тука е и Phone Link за iOS, кој им овозможува

Windows 11 доби големо ажурирање

Windows 11 доби големо ажурирање

Пристигна големо ажурирање на Windows 11, кое Microsoft го нарекува надградба Moment. Moment 2, како што се нарекува ажурирањето, е достапно како дел од Windows Update, а со него доаѓаат и голем број нови функции за Windows 11. Меѓу подобрувањата е таскбарот, кој е оптимизиран за допир (на екраните на допир), а тука е и Phone Link за iOS, кој им овозможува