притисни ентер »

До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто
До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто

До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто

Излезноста на гласачите на седмите локални избори во општина Гевгелија заклучно со 15 часот изнесува 40,15 отсто. Од ОИК информираа дека на гласање излегле 7.652 граѓани, односно 40,15 отсто од евидентираните гласачи. Според бројките што ги соопштија од ОИК, блиску до гевгелиската излезнот се и општините Богданци и Валандово. Во општина Богданци до

До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто

До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто

Излезноста на гласачите на седмите локални избори во општина Гевгелија заклучно со 15 часот изнесува 40,15 отсто. Од ОИК информираа дека на гласање излегле 7.652 граѓани, односно 40,15 отсто од евидентираните гласачи. Според бројките што ги соопштија од ОИК, блиску до гевгелиската излезнот се и општините Богданци и Валандово. Во општина Богданци до

До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто

До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто

Излезноста на гласачите на седмите локални избори во општина Гевгелија заклучно со 15 часот изнесува 40,15 отсто. Од ОИК информираа дека на гласање излегле 7.652 граѓани, односно 40,15 отсто од евидентираните гласачи. Според бројките што ги соопштија од ОИК, блиску до гевгелиската излезнот се и општините Богданци и Валандово. Во општина Богданци до

Во Гевгелија до 17 часот гласале над 7.500 граѓани

Во Гевгелија до 17 часот гласале над 7.500 граѓани

Во Гевгелија до 17 часот гласале над 7.500 граѓани Излезноста на гласачите на седмите локални избори во општина Гевгелија заклучно со 15 часот изнесува 40,15 отсто. Од ОИК информираа дека на гласање излегле 7.652 граѓани, односно 40,15 отсто од евидентираните гласачи. Според бројките што ги соопштија од ОИК, блиску до гевгелиската излезнот се и општините

До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто

До 15 часот излезноста во општина Гевгелија над 40 отсто

Излезноста на гласачите на седмите локални избори во општина Гевгелија заклучно со 15 часот изнесува 40,15 отсто. Од ОИК информираа дека на гласање излегле 7.652 граѓани, односно 40,15 отсто од евидентираните гласачи. Гевгелија,17 октомври 2021(МИА) – Излезноста на гласачите на седмите локални избори во општина Гевгелија заклучно со 15 часот изнесува

Излезноста во општина Гевгелија до 12 часот 28,09 отсто

Излезноста во општина Гевгелија до 12 часот 28,09 отсто

Според него, гласањето се одвива во фер и демократска атмосфера, а досега учествувале 5.359 граѓани или 28,09 отсто од евидентираните во гласачкиот список. Двојна е зголемена и излезноста во општина Богданци каде, според информацијата од ОИК, на гласање излегле 1.741 граѓанин или 26,32 отсто. И во општина Валандово е регистрирана раздвиженост меѓу

Излезноста во општина Гевгелија до 12 часот 28,09 отсто

Излезноста во општина Гевгелија до 12 часот 28,09 отсто

На 36 избирачки места во општина Гевгелија, заклучно со 13 часот, излезноста на гласачи споредено со 11 часот е двојно зголемена, рече претседателот на ОИК Гевгелија, Митко Ризов. Според него, гласањето се одвива во фер и демократска атмосфера, а досега учествувале 5.359 граѓани или 28,09 отсто од евидентираните во гласачкиот список. Двојна е зголемена

Излезноста во општина Гевгелија до 13 часот 28,09 отсто

Излезноста во општина Гевгелија до 13 часот 28,09 отсто

На 36 избирачки места во општина Гевгелија, заклучно со 13 часот, излезноста на гласачи споредено со 11 часот е двојно зголемена, рече претседателот на ОИК Гевгелија, Митко Ризов. Според него, гласањето се одвива во фер и демократска атмосфера, а досега учествувале 5.359 граѓани или 28,09 отсто од евидентираните во гласачкиот список. Двојна е зголемена

Излезноста во општина Гевгелија до 12 часот 28,09 отсто

Излезноста во општина Гевгелија до 12 часот 28,09 отсто

Излезноста во општина Гевгелија до 12 часот 28,09 отсто На 36 избирачки места во општина Гевгелија, заклучно со 13 часот, излезноста на гласачи споредено со 11 часот е двојно зголемена, рече претседателот на ОИК Гевгелија, Митко Ризов. Според него, гласањето се одвива во фер и демократска атмосфера, а досега учествувале 5.359 граѓани или 28,09 отсто