притисни ентер »

Десетмината тетовчани починале надвор од ковид-центрите и се лечеле од друга болест, па се подоцна регистрирани, вели Министерството за здравство
Десетмината тетовчани починале надвор од ковид-центрите и се лечеле од друга болест, па се подоцна регистрирани, вели Министерството за здравство

Десетмината тетовчани починале надвор од ковид-центрите и се лечеле од друга болест, па се подоцна регистрирани, вели Министерството за здравство

Десетмината починати пациенти кои влегоа во денешната статистика на вкупно 21 починат од ковид-19 на Институтот за јавно здравје (ИЈЗ) се од Тетово, a  биле дополнително процесирани затоа што дел од нив се пациенти кои биле хоспитализирани настрана од Ковид-центрите и се лекувале од друга патологија, а покрај ковидот имале и друга болест, велат од

Починале 21 пациент, новозаразени од вирусот се 444 лица

Починале 21 пациент, новозаразени од вирусот се 444 лица

Во последните 24 часа во Македонија се направени 2518 тестирања, а регистрирани се 444 нови случаи на ковид-19. Ова го соопшти Министерство за здравство. Од новозаразените во Скопје се 209, Куманово 26,Тетово 13,Прилеп 5,Гостивар 12,Штип 8,Битола 8,Велес 26,Охрид 26,Струмица 8,Кавадарци 32,Струга 11,Кичево 10,Свети Николе 1,Гевгелија 3,Ресен 1,Крива

21 починат и 444 новозаразени од Ковид-19

21 починат и 444 новозаразени од Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2518 тестирања, а регистрирани се 444 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-209, Куманово-26, Тетово-13, Прилеп-5, Гостивар-12, Штип-8, Битола-8, Велес-26, Охрид-26, Струмица-8, Кавадарци-32, Струга-11, Кичево-10, Свети Николе-1, Гевгелија-3, Ресен-1, Крива Паланка-3, Радовиш-5,

Нови 444 заразени Ковид-19, починаа 21 лице

Нови 444 заразени Ковид-19, починаа 21 лице

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.518 тестирања, а регистрирани се 444 нови случаи на Ковид-19, и тоа во: Скопје-209, Куманово-26, Тетово-13, Прилеп-5, Гостивар-12, Штип-8, Битола-8, Велес-26, Охрид-26, Струмица-8, Кавадарци-32, Струга-11, Кичево-10, Свети Николе-1, Гевгелија-3, Ресен-1, Крива Паланка-3,

21 пациент починал од ковид-19, регистрирани 444 новозаразени

21 пациент починал од ковид-19, регистрирани 444 новозаразени

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2518 тестирања, а регистрирани се 444 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-209, Куманово-26, Тетово-13, Прилеп-5, Гостивар-12, Штип-8, Битола-8, Велес-26, Охрид-26, Струмица-8, Кавадарци-32, Струга-11, Кичево-10, Свети Николе-1, Гевгелија-3, Ресен-1, Крива Паланка-3, Радовиш-5,

Нови 444 заразени Ковид-19, починаа 21 лице

Нови 444 заразени Ковид-19, починаа 21 лице

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.518 тестирања, а регистрирани се 444 нови случаи на Ковид-19, и тоа во: Скопје-209, Куманово-26, Тетово-13, Прилеп-5, Гостивар-12, Штип-8, Битола-8, Велес-26, Охрид-26, Струмица-8, Кавадарци-32, Струга-11, Кичево-10, Свети Николе-1, Гевгелија-3, Ресен-1, Крива Паланка-3,

21 починат и 444 новозаразени од Ковид-19

21 починат и 444 новозаразени од Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2518 тестирања, а регистрирани се 444 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-209, Куманово-26, Тетово-13, Прилеп-5, Гостивар-12, Штип-8, Битола-8, Велес-26, Охрид-26, Струмица-8, Кавадарци-32, Струга-11, Кичево-10, Свети Николе-1, Гевгелија-3, Ресен-1, Крива Паланка-3, Радовиш-5,

21 починат и 444 новозаразени од ковид-19

21 починат и 444 новозаразени од ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 2.518 тестирања, а регистрирани се 444 нови случаи на ковид-19, и тоа во: Скопје-209, Куманово-26, Тетово-13, Прилеп-5, Гостивар-12, Штип-8, Битола-8, Велес-26, Охрид-26, Струмица-8, Кавадарци-32, Струга-11, Кичево-10, Свети Николе-1, Гевгелија-3, Ресен-1, Крива Паланка-3,