притисни ентер »

Мицкоски со Орбан и Јанша ќе разговара за бугарското вето
Мицкоски со Орбан и Јанша ќе разговара за бугарското вето

Мицкоски со Орбан и Јанша ќе разговара за бугарското вето

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и потпретседателот Александар Николоски, во наредните неколку дена ќе остварат дипломатски посети и средби со повеќе политичари од регионот и Европа во рамките на пријателските односи со повеќе сестрински партии на ВМРО-ДПМНЕ од семејството на Европската Народна Партија. Од ВМРО-ДПМНЕ соопштија дека е

Мицкоски со Орбан и Јанша ќе разговара за бугарското вето, најави опозициската партија

Мицкоски со Орбан и Јанша ќе разговара за бугарското вето, најави опозициската партија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и потпретседателот Александар Николоски, во наредните неколку дена ќе остварат дипломатски посети и средби со повеќе политичари од регионот и Европа во рамките на пријателските односи со повеќе сестрински партии на ВМРО-ДПМНЕ од семејството на Европската Народна Партија. Од ВМРО-ДПМНЕ соопштија дека е

Мицкоски на средба со Орбан и други политичари од Европа

Мицкоски на средба со Орбан и други политичари од Европа

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, како и потпретседателот Александар Николоски, во наредните неколку дена ќе остварат дипломатски посети и средби со повеќе политичари од регионот и Европа во рамките на пријателските односи со повеќе сестрински партии на ВМРО-ДПМНЕ од семејството на Европската Народна Партија. „Претседателот Мицкоски ќе

Мицкоски со Орбан и Јанша ќе разговара за бугарското вето, најави опозициската партија

Мицкоски со Орбан и Јанша ќе разговара за бугарското вето, најави опозициската партија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и потпретседателот Александар Николоски, во наредните неколку дена ќе остварат дипломатски посети и средби со повеќе политичари од регионот и Европа во рамките на пријателските односи со повеќе сестрински партии на ВМРО-ДПМНЕ од семејството на Европската Народна Партија. Од ВМРО-ДПМНЕ соопштија дека е

Мицкоски на средби со Орбан и Јанша

Мицкоски на средби со Орбан и Јанша

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и потпретседателот Александар Николоски, во наредните неколку дена ќе остварат дипломатски посети и средби со повеќе политичари од регионот и Европа од сестринските партии на ВМРО-ДПМНЕ од семејството на Европската Народна Партија. Од партијата соопштија дека во нивната агенда се и средби со претседателот