притисни ентер »

Мене туѓи жени НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ,  јас и од мојата НА*БАВ - Вељко по една недела брак почна да се жали
Мене туѓи жени НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ,  јас и од мојата НА*БАВ - Вељко по една недела брак почна да се жали

Мене туѓи жени НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ, јас и од мојата НА*БАВ - Вељко по една недела брак почна да се жали

Вељко Ражнатовиќ е во брак со Богдана веќе седум дена и веднаш започна да се шегува на темата брачен живот. Вељко и Богдана уживаат во првите денови од бракот, а најновата објава на младиот боксер предизвика лавина комични реакции по социјалните медиуми. „Мене туѓи жени не ме интересираат, јас и од мојата на**ав“ напиша Вељко во објавата на Инстаграм,

Мене туѓи жени НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ,  јас и од мојата НА*БАВ - Вељко по една недела брак почна да се жали

Мене туѓи жени НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРААТ, јас и од мојата НА*БАВ - Вељко по една недела брак почна да се жали

Вељко Ражнатовиќ е во брак со Богдана веќе седум дена и веднаш започна да се шегува на темата брачен живот. Вељко и Богдана уживаат во првите денови од бракот, а најновата објава на младиот боксер предизвика лавина комични реакции по социјалните медиуми. „Мене туѓи жени не ме интересираат, јас и од мојата на**ав“ напиша Вељко во објавата на Инстаграм,

Вељко по само една недела од бракот со Богдана се пожали: „Мене туѓи жени не ме интересираат, јас и од мојата на*бав“

Вељко по само една недела од бракот со Богдана се пожали: „Мене туѓи жени не ме интересираат, јас и од мојата на*бав“

Вељко Ражнатовиќ е во брак со Богдана едвај седум дена и веќе се пожали на темата брачен живот. До душа на шега, ама… како велат: „Во секоја шега – половина вистина“! Вељко и Богдана уживаат во првите денови од брачниот жив от, а најновата објава на младиот боксер предизвика  смеа на социјалните медиуми. Имено, Вељко направи шега на своја сметка споделувајќи

Туѓите жени не ме интересираат, јас и од мојата…- Вељко Ражанатовиќ ова го објави седум дена после свадбата

Туѓите жени не ме интересираат, јас и од мојата…- Вељко Ражанатовиќ ова го објави седум дена после свадбата

Вељко Ражнатовиќ на 24 ноември ја ожени својата избраничка Богдана, а сега се пошегува на тема на брачниот живот. Вељко и Богдана уживаат во првите брачни денови, а најновата објава на младиот боксер, предизвика лавина смеа на социјалните мрежи. Мене туѓите жени не ме интересираат, јас и од мојата сум на*бал- пишува во објавата, а Вељко потоа го додал