притисни ентер »

Повеќе од 15 сомнителни пликоа испратени до образовни институции во Грција
Повеќе од 15 сомнителни пликоа испратени до образовни институции во Грција

Повеќе од 15 сомнителни пликоа испратени до образовни институции во Грција

Нови сомнителни пликоа биле откриени на универзитетите во неколку грчки градови, а речиси сите пратки потекнуваат од Индија и се адресирани или до ректорите или до самите универзитети. Бројот на откриени пликоа во изминатите два дена кои можеби содржат непознат прав за сега е над 15, а пратките веројатно биле испратени во изминатите 20-на дена, јави

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Нови сомнителни коверти биле откриени на универзитетите во неколку грчки градови, а речиси сите пратки потекнуваат од Индија и се адресирани или до ректорите или до самите универзитети. Бројот на откриени коверти во изминатите два дена кои можеби содржат непознат прав за сега е над 15, а пратките веројатно биле испратени во изминатите 20-на дена, јави

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Нови сомнителни коверти биле откриени на универзитетите во неколку грчки градови, а речиси сите пратки потекнуваат од Индија и се адресирани или до ректорите или до самите универзитети. Бројот на откриени коверти во изминатите два дена кои можеби содржат непознат прав за сега е над 15, а пратките веројатно биле испратени во изминатите 20-на дена, јави

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Нови сомнителни коверти биле откриени на универзитетите во неколку грчки градови, а речиси сите пратки потекнуваат од Индија и се адресирани или до ректорите или до самите универзитети. Бројот на откриени коверти во изминатите два дена кои можеби содржат непознат прав за сега е над 15, а пратките веројатно биле испратени во изминатите 20-на дена, јави

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Нови сомнителни коверти биле откриени на универзитетите во неколку грчки градови, а речиси сите пратки потекнуваат од Индија и се адресирани или до ректорите или до самите универзитети. Бројот на откриени коверти во изминатите два дена кои можеби содржат непознат прав за сега е над 15, а пратките веројатно биле испратени во изминатите 20-на дена, јави

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Нови сомнителни коверти биле откриени на универзитетите во неколку грчки градови, а речиси сите пратки потекнуваат од Индија и се адресирани или до ректорите или до самите универзитети. Бројот на откриени коверти во изминатите два дена кои можеби содржат непознат прав за сега е над 15, а пратките веројатно биле испратени во изминатите 20-на дена, јави

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција Нови сомнителни коверти биле откриени на универзитетите во неколку грчки градови, а речиси сите пратки потекнуваат од Индија и се адресирани или до ректорите или до самите универзитети. Бројот на откриени коверти во изминатите два дена кои можеби содржат непознат прав за сега е над

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Над 15 сомнителни коверти испратени до образовни институции во Грција

Нови сомнителни коверти биле откриени на универзитетите во неколку грчки градови, а речиси сите пратки потекнуваат од Индија и се адресирани или до ректорите или до самите универзитети. Бројот на откриени коверти во изминатите два дена кои можеби содржат непознат прав за сега е над 15, а пратките веројатно биле испратени во изминатите 20-на дена, јави

Ректорка добила сомнителен плик, седуммина во болница

Ректорка добила сомнителен плик, седуммина во болница

Во болница во Митилена, главниот град на грчкиот остров Лесбос, седум лица кои биле во контакт со сомнителен плик од Индија се во болница. Тие се хоспитализирани заради претпазливост, а пликото, како што пренесуваат агенциите, пристигнало на адреса на локалниот Егејски универзитет. АНА пренесе дека пликото наменето за ректорката на тој универзитет