притисни ентер »

Зеќири на Фејсбук: Бидна - многу сме горди

Зеќири на Фејсбук: Бидна - многу сме горди

Мухамед Зеќири веднаш по седницата на која беа изгласани уставни измени се огласи на Фејсбук. U KRY БИДНА Горди дел од НАТО и ЕУ !!! Горди зошто се изборивме за подобра иднина на нашите деца и идните генерации.

Се огласи Ахмети: Готово е!

Се огласи Ахмети: Готово е!

Бидна! - вака лидерот на ДУИ Али Ахмети на својот Фејсбук профил го означи завршувањето на процесот на Договорот од Преспа во Собранието.

Ахмети: Бидна!

Ахмети: Бидна!

Бидна! Вака лидерот на ДУИ Али Ахмети на својот Фејсбук профил го означи завршувањето на процесот на Договорот од Преспа во Собранието. Очигледно е задоволството на Ахмети од успешно спроведените усавни измени, барем ако се суди од фотографијата приложена на Фејсбук.

Ахмети: Бидна!

Ахмети: Бидна!

Бидна! – вака лидерот на ДУИ Али Ахмети на својот Фејсбук профил го означи завршувањето на процесот на Договорот од Преспа во Собранието. Со 81 глас „за“ попладнево во Собранието беа изгласани уставните измени.

Ахмети по изгласувањето на уставните измени: Бидна!

Ахмети по изгласувањето на уставните измени: Бидна!

Бидна! – вака лидерот на ДУИ Али Ахмети на својот Фејсбук профил го означи завршувањето на процесот на Договорот од Преспа во Собранието. Со 81 глас „за“ попладнево во Собранието беа изгласани уставните измени. The post Ахмети по изгласувањето на уставните измени: Бидна! appeared first on Ekonomski.mk .

Ахмети: Бидна!

Ахмети: Бидна!

Бидна! Вака лидерот на ДУИ Али Ахмети на својот Фејсбук профил го означи завршувањето на процесот на Договорот од Преспа во Собранието. Очигледно е задоволството на Ахмети од успешно спроведените усавни измени, барем ако се суди од фотографијата приложена на Фејсбук.

БИДНАЛО, ВЕЛИ АХМЕТИ: Ахмети по изгласувањето на уставните измени: Бидна!

БИДНАЛО, ВЕЛИ АХМЕТИ: Ахмети по изгласувањето на уставните измени: Бидна!

Бидна! – вака лидерот на ДУИ Али Ахмети на својот Фејсбук профил го означи завршувањето на процесот на Договорот од Преспа во Собранието. Со 81 глас „за“ попладнево во Собранието беа изгласани уставните измени. U kry! Gepostet von Ali Ahmeti am Freitag, 11. Januar 2019

Ахмети по изгласувањето на уставните измени: Бидна!

Ахмети по изгласувањето на уставните измени: Бидна!

Ахмети по изгласувањето на уставните измени: Бидна! Бидна! – вака лидерот на ДУИ Али Ахмети на својот Фејсбук профил го означи завршувањето на процесот на Договорот од Преспа во Собранието. Со 81 глас „за“ попладнево во Собранието беа изгласани уставните измени.