притисни ентер »

Што е напад на ПАНИКА-како да го совладате?!
Што е напад на ПАНИКА-како да го совладате?!

Што е напад на ПАНИКА-како да го совладате?!

Нападот на паника е епизода на интензивен страв со ненадеен почеток, кој трае од неколку минути до еден час. Има многу ментални и физички симптоми како што се болка во градите, отежнато дишење, гадење, вртоглавица, болка во градите и чувство на пропаст. Овие симптоми може да предизвикаат значителна загриженост кај луѓето бидејќи може да имитираат знаци