притисни ентер »

Каде исчезна пријавата за малтретирање на семејството Митревски?
Каде исчезна пријавата за малтретирање на семејството Митревски?

Каде исчезна пријавата за малтретирање на семејството Митревски?

Каде исчезна пријавата за малтретирање на семејството Митревски? МВР треба да одговори каде е пријавата на семејството Митревски кое тврди дека на 7 месецов ја доставиле до Внатрешната контрола, каде навеле дека претходниот ден биле малтретирани од сообраќајни полицајци на булеварот Трета Македонска Бригада во Скопје. Во сведоштво за Алфа, семејството

Каде исчезна пријавата за малтретирање на семејството Митревски?

Каде исчезна пријавата за малтретирање на семејството Митревски?

МВР треба да одговори каде е пријавата на семејството Митревски кое тврди дека на 7 месецов ја доставиле до Внатрешната контрола, каде навеле дека претходниот ден биле малтретирани од сообраќајни полицајци на булеварот Трета Македонска Бригада во Скопје. Во сведоштво за Алфа, семејството тврди дека не само што ги посочиле насилните полицајци со име

Овие сцени биле пред очите на неговото дете

Овие сцени биле пред очите на неговото дете

Влечен, омаловажуван, психички и физички малтретиран, Митревски е човекот жртва на бруталноста на сообраќајни полицајци за кој инцидент неговата сопруга пред два дена алармираше на социјалните мрежи. Полицајците не само што насилно се однесувале со него, туку и го уапсиле, обвинувајќи го дека тој ги нападнал. Овие страшни сцени се одвивале пред очите

Дали некој ги штити нив?

Дали некој ги штити нив?

Влечен, омаловажуван, психички и физички малтретиран, Митревски е човекот жртва на бруталноста на сообраќајни полицајци за кој инцидент неговата сопруга пред два дена алармираше на социјалните мрежи. Полицајците не само што насилно се однесувале со него, туку и го уапсиле, обвинувајќи го дека тој ги нападнал. Овие страшни сцени се одвивале пред очите

Дали некој ги штити пoлицaјците?

Дали некој ги штити пoлицaјците?

Влечен, омаловажуван, психички и физички малтретиран, Митревски е човекот жртва на бруталноста на сообраќајни полицајци за кој инцидент неговата сопруга пред два дена алармираше на социјалните мрежи. Полицајците не само што насилно се однесувале со него, туку и го уапсиле, обвинувајќи го дека тој ги нападнал. Овие страшни сцени се одвивале пред очите

Дали некој  ги штити пoлицaцjтe  што  мaлтрeтирeлe жител на Скопје?

Дали некој ги штити пoлицaцjтe што мaлтрeтирeлe жител на Скопје?

Влечен, омаловажуван, психички и физички малтретиран, Митревски е човекот жртва на бруталноста на сообраќајни полицајци за кој инцидент неговата сопруга пред два дена алармираше на социјалните мрежи. Полицајците не само што насилно се однесувале со него, туку и го уапсиле, обвинувајќи го дека тој ги нападнал. Овие страшни сцени се одвивале пред очите

Кој е заштитникот на бруталните полицајци што ги малтретирале Митровски?

Кој е заштитникот на бруталните полицајци што ги малтретирале Митровски?

Влечен, омаловажуван, психички и физички малтретиран, Митревски е човекот жртва на бруталноста на сообраќајни полицајци за кој инцидент неговата сопруга пред два дена алармираше на социјалните мрежи. Полицајците не само што насилно се однесувале со него, туку и го уапсиле, обвинувајќи го дека тој ги нападнал. Овие страшни сцени се одвивале пред очите