притисни ентер »

Син на Боб Марли меѓу учесниците на 10. Д фестивал
Син на Боб Марли меѓу учесниците на 10. Д фестивал

Син на Боб Марли меѓу учесниците на 10. Д фестивал

Д фестивал ги објави првите учесници на своето јубилејно, 10. издание, што ќе се одржи од 3 до 5 јули. Во годината во која светот го одбележа 75. роденден на реге легендата Боб Марли, во Дојран ќе настапи еден од неговите синови. Четириесет и тригодишниот Ки-Мани Марли продолжи преку музиката да ја шири пораката на својот славен татко, па идеално ќе

Потврдени првите артисти на Д Фестивал 2020 - ќе бидат возбудливи три дена!

Потврдени првите артисти на Д Фестивал 2020 - ќе бидат возбудливи три дена!

KY-MANI MARLEY - BOOKA SHADE - ЛД ПИСТОЛЕРО - ASTRIX - ТЕЛЕМАМА - PARTIBREJKERS  - ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ Единствениот фестивал на отворено во Македонија - Д Фестивал се подготвува за своето јубилејно десетто издание кое ќе се одржи од 3 - 5 јули во Дојран! „Ние веќе започнавме со пакување на најголемата летна авантура во тридневна програма која изобилува