притисни ентер »

Бавна едукативна трка во организација на мото клуб „Вепар“
Бавна едукативна трка во организација на мото клуб „Вепар“

Бавна едукативна трка во организација на мото клуб „Вепар“

Во организација на мото клубот „Вепар“, на патеката пред нивните простории, в недела во 12 часот ќе се одржи седмото издание на настанот „Не е се во брзината“. – Станува збор за бавна трка, а настанот е од едуктивен карактер и има за цел да ја подигне свеста на сите учесници во сообраќајот, особено мотоциклистите, укажувајќи на потенцијалната опасност