притисни ентер »

Баби се тепале во Чаир
Баби се тепале во Чаир

Баби се тепале во Чаир

Две повозрасни жени вчера физички се пресметувале во скопската населба Чаир, а причина за тепачката било недоразбирање околу имот, соопшти полицијата. Сочинети биле записници за констатиран прекршок по чл.11 од ЗППЈРМ, додаваат од МВР. Две повозрасни жени вчера физички се пресметувале во скопската населба Чаир, а причина за тепачката било недоразбирање

Женска тепачка имало во Чаир поради имот

Женска тепачка имало во Чаир поради имот

Две постари жени се степале поради имот. Вчера во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија, е нарушен јавниот ред и мир. Се степале Ф.К.(71) и Н.К.С.(67), двете од Скопје, поради имотно-правни недоразбирања. Направени с е записници за констатиран прекршок по чл.11 од ЗППЈРМ.

Се степале две пензионерки во Чаир

Се степале две пензионерки во Чаир

На 13.01.2022 во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија, бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу Ф.К.(71) и Н.К.С.(67), двете од Скопје, на која претходела вербална расправија околу имотно-правни недоразбирања. Сочинети биле записници за констатиран прекршок по чл.11 од ЗППЈРМ.

Тепачка меѓу две постари жени во Чаир

Тепачка меѓу две постари жени во Чаир

МВР информира дека регистрирале нарушување на јавниот ред и мир од страна на две постари жени на територијата на општина Чаир. -На 13.01.2022 во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија дошло до меѓусебна пресметка помеѓу Ф.К.(71) и Н.К.С.(67), двете од Скопје, на која претходела вербална расправија околу имотно-правни недоразбирања

Две пензионерки се степале во Чаир по недоразбирање за имот

Две пензионерки се степале во Чаир по недоразбирање за имот

Две пензионерки се степале во Чаир по недоразбирање за имот Ж.Н. Пред 3 минути Полициска лента / Фото: МИА Две повозрасни жени вчера физички се пресметувале во скопската населба Чаир, а причина за тепачката било недоразбирање околу имот, соопшти полицијата. „Вчера во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија, бил нарушен јавниот ред

Две постари жени се пресметувале во Чаир поради имот

Две постари жени се пресметувале во Чаир поради имот

Вчера во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија, бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу Ф.К.(71) и Н.К.С.(67), двете од Скопје, на која претходела вербална расправија околу имотно-правни недоразбирања. Сочинети биле записници за констатиран прекршок по чл.11 од ЗППЈРМ, соопштуваат од МВР.

Нарушен јавниот ред и мир во Чаир, две баби (71) и (67) се степале по вербална расправија

Нарушен јавниот ред и мир во Чаир, две баби (71) и (67) се степале по вербална расправија

На 13.01.2022 во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија, бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу Ф.К.(71) и Н.К.С.(67), двете од Скопје, на која претходела вербална расправија околу имотно-правни недоразбирања, соопштија од МВР. Сочинети биле записници за констатиран прекршок по чл.11 од ЗППЈРМ.

Се степале две пензионерки во Чаир

Се степале две пензионерки во Чаир

На 13.01.2022 во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија, бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу Ф.К.(71) и Н.К.С.(67), двете од Скопје, на која претходела вербална расправија околу имотно-правни недоразбирања. Сочинети биле записници за констатиран прекршок по чл.11 од ЗППЈРМ.

Се степале две постари жени поради имот – еве ги деталите од драмата во Чаир

Се степале две постари жени поради имот – еве ги деталите од драмата во Чаир

Се степале две постари жени поради имот – еве ги деталите од драмата во Чаир На 13.01.2022 во 15.20 часот на подрачјето на Чаир, по претходна расправија, бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу Ф.К.(71) и Н.К.С.(67), двете од Скопје, на која претходела вербална расправија околу имотно-правни недоразбирања. Сочинети биле записници