притисни ентер »

Зошто оженетите мажи се попривлечни од слободните?

Зошто оженетите мажи се попривлечни од слободните?

Сигурно до сега сете се заљубиле барем еднаш во некој кој веќе е зафатен. До сега голем број на научници на некој начин потврдуваат дека оженетите мажи го имаат оној „X фактор“ кој кај припадничките на понежниот пол ги прави неодоливо привлечни. loading... Истражувањето кое е спроведено минатата година во Оклахома сведочи дека зафатените мажи навистина