притисни ентер »

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци
Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Со глоба во износ од 50 евра, казнето е физичко лице, за сторен прекршок – испуштање на отпадни води на јавна површина, во населеното место Бардовци. Инспекциските служби на Општина Карпош вчера го санкционираа ова лице кое беше забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува во загадување на животната средина. „Ве известуваме

Глоба за лице што испуштало отпадни води во Бардовци

Глоба за лице што испуштало отпадни води во Бардовци

Со глоба во износ од 50 евра, казнето е физичко лице за сторен прекршок – испуштање на отпадни води на јавна површина, во населеното место Бардовци. Инспекциските служби на Општина Карпош го санкционирале ова лице кое било забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува во загадување на животната средина. Од Општина Карпош

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Со глоба во износ од 50 евра, казнето е физичко лице, за сторен прекршок – испуштање на отпадни води на јавна површина, во населеното место Бардовци. Инспекциските служби на Општина Карпош вчера го санкционираа ова лице кое беше забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува во загадување на животната средина. „Ве известуваме

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци Со глоба во износ од 50 евра казнето е физичко лице за сторен прекршок – испуштање отпадни води на јавна површина, во населеното место Бардовци. – Инспекциските служби на Општина Карпош вчера го санкционираа ова лице кое беше забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

– Инспекциските служби на Општина Карпош вчера го санкционираа ова лице кое беше забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува во загадување на животната средина, соопшти Општина Карпош. Општина Карпош информира дека ги интензивира инспекциските контроли. Континуирано се врши надзор кај затворените депонии во Злокуќани,

Со 50 евра казна за едно лице: Вака општина Карпош  се бори против загадувањето

Со 50 евра казна за едно лице: Вака општина Карпош се бори против загадувањето

Со глоба во износ од 50 евра казнето е физичко лице за сторен прекршок – испуштање отпадни води на јавна површина, во населеното место Бардовци. – Инспекциските служби на Општина Карпош вчера го санкционираа ова лице кое беше забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува во загадување на животната средина, соопшти Општина

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Со глоба во износ од 50 евра, казнето е физичко лице, за сторен прекршок – испуштање на отпадни води на јавна површина, во населеното место Бардовци. Инспекциските служби на Општина Карпош вчера го санкционираа ова лице кое беше забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува во загадување на животната средина. „Ве известуваме

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Со глоба во износ од 50 евра, казнето е физичко лице, за сторен прекршок – испуштање на отпадни води на јавна површина, во населеното место Бардовци. Инспекциските служби на Општина Карпош вчера го санкционираа ова лице кое беше забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува во загадување на животната средина. „Ве известуваме

Казна од 50 евра за загадувач кој испуштил отпадни води во Бардовци

Казна од 50 евра за загадувач кој испуштил отпадни води во Бардовци

Општина Карпош информира дека ги интензивира инспекциските контроли. Континуирано се врши надзор кај затворените депонии во Злокуќани, кај фудбалското игралиште, во Бардовци, долж реката Лепенец, по течението на реката Вардар и на други покритични, јавни површини. Со глоба во износ од 50 евра казнето е физичко лице за сторен прекршок – испуштање отпадни

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Казна за загадувач кој фрли отпадни води во Бардовци

Со глоба во износ од 50 евра, казнето е физичко лице, за сторен прекршок – испуштање на отпадни води на јавна површина, во населеното место Бардовци. Инспекциските служби на Општина Карпош вчера го санкционираа ова лице кое беше забележано како фрла отпадни води од превозно средство, со што придонесува во загадување на животната средина. „Ве известуваме