притисни ентер »

Скопска зоолошка добива детски „Авантура парк“
Скопска зоолошка добива детски „Авантура парк“

Скопска зоолошка добива детски „Авантура парк“

На пролет, Зоолошка градина Скопје ќе биде збогатена со уште една содржина која ќе ги анимира најмладите посетители. За првпат кај нас ќе се изгради детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца. „Сакаме Скопје да го има овој парк. Многу европски и светски метрополи имаат авантуристички паркови во природа. Тоа е парк кој служи

Зоолошката во Скопје добива детски „Авантура парк“

Зоолошката во Скопје добива детски „Авантура парк“

На пролет, Зоолошка градина Скопје ќе биде збогатена со уште една содржина која ќе ги анимира најмладите посетители. За првпат кај нас ќе се изгради детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца. „Сакаме Скопје да го има овој парк. Многу европски и светски метрополи имаат авантуристички паркови во природа. Тоа е парк кој служи

„Авантура парк“ со адреналински содржини за деца напролет во скопската Зоолошка

„Авантура парк“ со адреналински содржини за деца напролет во скопската Зоолошка

„Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца ќе добие скопската Зоолошка градина. Паркот ќе биде отворен за посетителите напролет, а ќе биде донација од Агенцијата за млади и спорт. Ќе содржи реквизити со различни нивоа на предизвик односно ќе бидат поставени лавиринти, дрвени куќарки, јажиња со препреки и многу други интересни содржини

Скопската зоолошка ќе добие детски „Авантура парк“

Скопската зоолошка ќе добие детски „Авантура парк“

Скопската зоолошка градина на пролет ќе биде збогатена со детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца. Паркот, како што соопштија од Зоолошката градина, ќе содржи реквизити со различни нивоа на предизивик: лавиринти, дрвени куќарки, јажиња со препреки и многу други интересни содржини. – Сакаме Скопје да го има овој парк. Многу

Скопската зоолошка добива детски „Авантура парк“

Скопската зоолошка добива детски „Авантура парк“

На пролет, Зоолошка градина Скопје ќе биде збогатена со уште една содржина која ќе ги анимира најмладите посетители. За првпат кај нас ќе се изгради детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца. „Сакаме Скопје да го има овој парк. Многу европски и светски метрополи имаат авантуристички паркови во природа. Тоа е парк кој служи

Скопска зоолошка добива детски „Авантура парк“

Скопска зоолошка добива детски „Авантура парк“

На пролет, Зоолошка градина Скопје ќе биде збогатена со уште една содржина која ќе ги анимира најмладите посетители. За првпат кај нас ќе се изгради детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца. „Сакаме Скопје да го има овој парк. Многу европски и светски метрополи имаат авантуристички паркови во природа. Тоа е парк кој служи

Скопската зоолошка добива детски „Авантура парк“

Скопската зоолошка добива детски „Авантура парк“

На пролет, Зоолошка градина Скопје ќе биде збогатена со уште една содржина која ќе ги анимира најмладите посетители. За првпат кај нас ќе се изгради детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца. „Сакаме Скопје да го има овој парк. Многу европски и светски метрополи имаат авантуристички паркови во природа. Тоа е парк кој служи

Скопската Зоо ќе добие детски „Авантура парк“

Скопската Зоо ќе добие детски „Авантура парк“

Проектот е во изработка и се надеваме дека на пролет, Скопје ќе го добие еден од најубавите авантуристички паркови во регионот, изјави директорот на зоолошката градина Ѓорѓи Галетановски. Скопската зоолошка градина на пролет ќе биде збогатена со детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца. Паркот, како што соопштија од Зоолошката

Скопската зоолошка ќе добие детски „Авантура парк“

Скопската зоолошка ќе добие детски „Авантура парк“

Скопската зоолошка градина на пролет ќе биде збогатена со детски „Авантура парк“ со адреналински и рекреативни содржини за деца. Паркот, како што соопштија од Зоолошката градина, ќе содржи реквизити со различни нивоа на предизивик: лавиринти, дрвени куќарки, јажиња со препреки и многу други интересни содржини. – Сакаме Скопје да го има овој парк. Многу