притисни ентер »

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта!
Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта!

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта!

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта! Нашиот потсвесен ум има големо влијание на тоа како се однесуваме, што правиме и како ги гледаме работите околу нас. Нашиот потсвесен ум складира сѐ што сме виделе, почувствувале. Овој тест со сликата и она што прво сте го здогледале открива што ви е најважно во љубовта. Погледнете

Што прво гледате на сликата – лисица или делфин? Дознајте што кажува тоа за вас

Што прво гледате на сликата – лисица или делфин? Дознајте што кажува тоа за вас

ИЗВОР Скопје24 | мај 16, 2019 Несвесниот ум опфаќа ментални процеси кои ѝ се недостапни на свеста, но кои влијаат на расудувањето, чувствата или однесувањето. Според Фројд, несвесниот ум е примарен извор на сè во човековото однесување. Тој сметал дека најважниот дел од умот е токму оној “скриен” дел и дека нашите чувства, мотиви и одлуки се под влијание

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта (ФОТО) Нашиот потсвесен ум има големо влијание на тоа како се однесуваме, што правиме и како ги гледаме работите околу нас. Нашиот потсвесен ум складира сѐ што сме виделе, почувствувале. Овој тест со сликата и она што прво сте го здогледале открива што ви е најважно во љубовта

Што прво гледате на сликата – лисица или делфин? Дознајте што кажува тоа за вас

Што прво гледате на сликата – лисица или делфин? Дознајте што кажува тоа за вас

Несвесниот ум опфаќа ментални процеси кои ѝ се недостапни на свеста, но кои влијаат на расудувањето, чувствата или однесувањето. Според Фројд, несвесниот ум е примарен извор на сè во човековото однесување. Тој сметал дека најважниот дел од умот е токму оној “скриен” дел и дека нашите чувства, мотиви и одлуки се под влијание на нашите минати искуства,

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта

Нашиот потсвесен ум има големо влијание на тоа како се однесуваме, што правиме и како ги гледаме работите околу нас. Нашиот потсвесен ум складира сѐ што сме виделе, почувствувале. Овој тест со сликата и она што прво сте го здогледале открива што ви е најважно во љубовта. Погледнете ја сликата подолу и вашиот несвесен ум нека го одбере животното кое

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта!

Тест: Животното кое прво ќе го видите открива што ви е најважно во љубовта!

Нашиот потсвесен ум има големо влијание на тоа како се однесуваме, што правиме и како ги гледаме работите околу нас. Нашиот потсвесен ум складира сѐ што сме виделе, почувствувале. Овој тест со сликата и она што прво сте го здогледале открива што ви е најважно во љубовта. Погледнете ја сликата подолу и вашиот несвесен ум нека го одбере животното кое

Што прво гледате на сликата – лисица или делфин? Дознајте што кажува тоа за вас

Што прво гледате на сликата – лисица или делфин? Дознајте што кажува тоа за вас

Несвесниот ум опфаќа ментални процеси кои ѝ се недостапни на свеста, но кои влијаат на расудувањето, чувствата или однесувањето. Според Фројд, несвесниот ум е примарен извор на сè во човековото однесување. Тој сметал дека најважниот дел од умот е токму оној “скриен” дел и дека нашите чувства, мотиви и одлуки се под влијание на нашите минати искуства,