притисни ентер »

Зошто не ви е интересно кога некој покажува заинтересираност за вас?
Зошто не ви е интересно кога некој покажува заинтересираност за вас?

Зошто не ви е интересно кога некој покажува заинтересираност за вас?

Секој од нас барем еднаш се нашол во ситуација да му се допадне некој, да почне да го „брка“, да покажува интерес и кога тоа ќе му биде возвратено, да се повлече. Вистински феномен, зарем не? Токму во овој феномен лежи и причината дека секогаш повеќе сакаме нешта што ни се недостижни, поради субјективното чувство дека она што ќе не направи среќни е

Сте забележале ли како губите интерес кон оние кои го имаат кон вас?

Сте забележале ли како губите интерес кон оние кои го имаат кон вас?

Секој од нас барем еднаш се нашол во ситуација да му се допадне некој, да почне да го „брка“, да покажува интерес и кога тоа ќе му биде возвратено, да се повлече. Вистински феномен, зарем не? Токму во овој феномен лежи и причината дека секогаш повеќе сакаме нешта што ни се недостижни, поради субјективното чувство дека она што ќе не направи среќни е

Зошто губите интерес кога некој ќе го покаже кон вас?

Зошто губите интерес кога некој ќе го покаже кон вас?

Секој од нас барем еднаш се нашол во ситуација да му се допадне некој, да почне да го „брка“, да покажува интерес и кога тоа ќе му биде возвратено, да се повлече. Вистински феномен, зарем не? Токму во овој феномен лежи и причината дека секогаш повеќе сакаме нешта што ни се недостижни, поради субјективното чувство дека она што ќе не направи среќни е