притисни ентер »

ЛИНК за следење на мечот Македонија - Романија
ЛИНК за следење на мечот Македонија - Романија

ЛИНК за следење на мечот Македонија - Романија

Денеска од 16:00 часот во Романија, во градот Калараш својот прв меѓународен натпревар ќе го одигра Генерацијата 2004 и помлади, под водство на Раде Стојановиќ и Кирил Атанасовски. Оваа недела, ќе биде полна со активности на помладите генерации, затоа што и нивните две години постари колеги во недела заминуваат за Атина каде што ќе учестуваат на Медитеранските

Генерацијата 2004 пристигна во Романија

Генерацијата 2004 пристигна во Романија

Машката репрезентација на Македонија, „Генерација 2004“, предводена од тренерското дуо Раде Стојановиќ и Кирил Атанасовски денеска пристигна во Романскиот град Калараш каде што утре и во недела ќе одигра два контролни натпревари со врсниците од Романија. Ова се први натпревари на оваа репрезентација, прво гостување и иако резултатски не играат улога,